Рус
Новости
Наступна

Наталка Карпа вперше в Україні презентує колискову чоловіку

2020-08-14

Заслужена артистка України та новоспечена матуся Наталка Карпа запускає новий сингл із міні альбому колискових, який отримав назву «Я так тебе люблю».

Саме цей трек став одним із особливих у альбомі та є уособленням щирих та чистих почуттів до чоловіка Джексона.

Артистка зізналась, що після народження донечки Злати, їй захотілось створити свої колискові:«Я хотіла співати донечці те, що сама відчуваю, нести той посил який вважаю є значною важливішим вже трішки застарілих стандартів. Тому, не вагаючись, після пологів почала працювати над створенням цього альбому. В процесі створення альбому зрозуміла, що хочу донести свій особливий посил не лише донечці, але і виразити почуття чоловіку. Знаю, що меседж, який несу в цих колискових є правильним та в подальшому буде сприяти здоровому майбутньому нашої нації».

За словами Наталки, вона щиро вірить, що ця пісня займатиме особливе місце у серцях слухачів, та можливо наспівуючи саме її жінкам буде легше донести свої почуття.

«Я так тебе люблю» може стати прекрасним варіантом першому танцю наречених, адже цей сингл як ода справжньому коханню та сподіванню кожної жінки на щасливе то світле майбутнє поруч із коханою людиною», - підкреслила виконавиця.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency