Рус
Новости
Наступна

One Planet Orchestra видав ліричний сингл про втрату Бога

2019-03-28

28 березня, київський гурт OnePlanetOrchestra випустив сингл «Руїни бога», у якому музиканти передають стан людини, що зазнала «цілковитого спустошення».

Лідер оркест-бенду, посланець доброї волі ПРООН в Україні з питань толерантності Павло Вишебаба розповідає як виникла пісня: «Ми їхали потягом Костянтинівка-Київ з письменником Любко Дереш, який нещодавно випустив роман «Спустошення», і він розказав мені про руїни Бога». 

Слова «Людина – це руїни Бога» належать Ральфу Волдо Емерсону, але образ набув популярності завдяки однойменній книзі британської письменниці Кейт Аткінсон.

«Після розмови з Любком цей образ не давав мені спокою і наступного дня я написав цю пісню», - розповідає Павло Вишебаби.

На його думку, люди відчувають власну недосконалість і незаповненість, але знають як мало би бути, здогадуються, що чогось важливого не вистачає.

«Це могло би означати, - каже Вишебаба, - що колись Бог, а точніше – любов, повністю і безроздільно заповнювали душі людей. Руїни всередині нас могло залишити лише щось грандіозне».

Нагадаємо, минулого року One Planet Orchestra випустили дебютний альбом «Саме той час!», а кліп на заглавну пісню платівки «Частина» був виконаний жестовою мовою.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency