Рус
Новости
Наступна

Співачка ELELI презентує дебютний кліп на трек Believe

2020-12-02

Співачка ELELI презентує кліп на пісню «Believe». Дебютному відео передували кілька років наполегливої підготовки і вихід трьох мотиваційних синглів виконавиці в межах дебютного альбому #Respect_Yourself.

Динамічна, багатопланова робота втілює головний меседж пісні – потрібно вірити в себе. Попри шалений перебіг подій, перешкоди та порожнечу, людина здатна подолати труднощі і здійснити свою мету.

«Успіх – це більше, ніж просто везіння. Все, що потрібно – це віра й терпіння» – так ELELI (Лілія Галушко) закликає людей не втрачати надію й боротися за свою мрію.
Зйомки кліпу проходили 17 годин – зі світанку до півночі – на незвичній локації, знайденій у Київській області. Співачка з балетом танцюють на дахах величезних контейнерів і всередині довгого тунелю.

«Контейнери – це символ сірих буднів, з якими щодня стикається людина, – каже ELELI. – Ми постійно кудись здіймаємось, вирішуючи купу проблем. Так само й тунель – це шлях, який ти маєш пройти, щоб досягти мети. Під час зйомок іноді було страшно, бо контейнери дуже високі. Я не боюся висоти, але існував певний ризик – ми віддавалися танцю цілком, прагнучи максимально зарядити емоціями майбутніх глядачів».

Компанія «GUGA Entertainment Group» зібрала висококласну творчу команду. На майданчику панувала атмосфера свободи і креативу – це здебільшого визначило характер кліпу. Режисером стала відома кліпмейкер Dasha Shy.

«І сама ELELI, і балет витримали всі випробування на знімальному майданчику, чим я особисто дуже пишаюся, – каже режисерка. – На мене покладено велику відповідальність, оскільки це дебютний кліп Лілі. Ми одразу зійшлися на стилістиці кліпу, хотіли, щоб це було сміливо й по-справжньому, адже ELELI саме така, класна і непідробна. На зйомках вона викладалася на повну, і це дуже круто!»
Головна героїня кліпу постає у чотирьох зухвалих образах. Різноманітність іміджу було обрано невипадково, адже протягом дня жінка завжди інша – у неї змінюється настрій.

Так і ELELI в безлічі амплуа – ведуча, актриса, фотомодель – може бути абсолютно різною, але зберігає свою сутність, і саме ця сутність призводить до заповітної цілі.
Чотири образи відрізняються й за танцювальною стилістикою. Хореограф–постановник Данило Дємєхін зміг розгледіти справжню ELELI і втілити її вольовий характер у динамічній постановці.

Лілія Галушко в житті часто потрапляє у різноманітні ситуації, які не обходяться без пригод, тому, передбачаючи екстремальність зйомок і побоюючись, щоб не наврочили перші кроки артистки в шоу–бізнесі, її команда закріпила на голові артистки понад 200 шпильок, що надалі стало родзинкою образу.

Ми віримо, що дебютний кліп ELELI стане її відправним майданчиком на шляху до успіху, адже невипадково першим для зйомок був обраний саме трек «Believe».

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency