Рус
Новости
Наступна

Співачка Мята представила перший україномовний альбом «Там, де рай»

2018-12-11

Після тривалої творчої перерви Мята потішила шанувальників новою платівкою під назвою «Там, де рай». Напередодні  співачка презентувала однойменну пісню і відео до неї, відзняте з командою MOZGI Production. Сингл «Там, де рай» одразу отримав чимало позитивних відгуків та ротації на радіостанціях і музичних каналах.

Робота над альбомом тривала понад рік. До нього увійшли як вже доволі відомі пісні Мяти: «Ніколи», «Просто так», дуетна композиція з латвійським співаком Маркусом Ріва «Не відпускай», так і зовсім нові.

Зі слів самої Мяти, цей альбом для неї особливий та довгоочікуваний, адже всі композиції україномовні. «У мені завжди жила українська пісня, мелодика і нотки автентичності. Саме завдяки цій платівці я нарешті втілила весь той матеріал і почуття, які збиралися у мені роками», - коментує Мята.

Загалом альбом включає 10 пісень та два ремікси. Більшість з них вперше були представлені Мятою для української діаспори під час виступу співачки на 53-му Канадсько-Українському Національному Фестивалі у Дофіні.

Звучання та зміст альбому дуже легкі і надихаючі. Кожна пісня сприймається, як особисте звернення Мяти до слухача.

Саундпродюсером альбому став Роман Непомящий, а в творчу групу авторів об’єдналися Антон Борзенко та Ігор Татаренко. Запис платівки відбувся на студії MuzOffice.

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency