Рус
Новости
Наступна

Українсько-латвійський дует: Мята та Маркус Ріва представили спільний сингл «Не відпускай»

2018-03-06

Українсько-латвійський дует: Мята та Маркус Ріва представили спільний сингл «Не відпускай»
 Для творчих людей, коли серця б’ються в такт, на перешкоді не стануть навіть тисячі кілометрів. Це з легкістю довели українська співачка Мята та латвійський співак Маркус Ріва презентувавши спільну композицію «Не відпускай». Для обох виконавців, попри чималий досвід на сцені, ця дуетна робота стала першою.
 «Пісня була написана ще кілька місяців тому. Планувала її як сольну, ліричну і навіть записала вже демо-версію у студії. Проте чогось мені у ній не вистачало», — розповідає Мята.
 Все вирішив випадок, а точніше знайомство Мяти з Маркусом Рівою на церемонії М1 Music Awards. В той же вечір артисти заговорили про дуетну пісню. Головним питанням стало лише, як технічно записати трек, адже Маркус Ріва проживає у Ризі і зараз активно готується, щоб вибороти право представити свою країну на Євробаченні-2018.
 «Останнім часом я часто буваю в Україні і Київ здається мені вже рідним містом. Давно думав про дует з кимось саме з України, тут так багато красивих і талановитих дівчат. Після знайомства з Мятою я зрозумів, що може вийти щось дуже круте, — поділився емоціями Маркус Ріва. — Спочатку я записав частину пісні в Ризі, а Мята у Києві. Щоб довершити наше творіння я прилетів  до Києва і ми буквально за вечір записали фінальну  версію».
 Зрештою дуетна композиція «Не відпускай» вийшла романтичною, сповненою емоцій та водночас танцювальними ритмами. Саме такий результат, як зізнаються виконавці, вони  і очікували від свого спільного музичного експерименту.
 До слова, «Не відпускай» стане черговим синглом в україномовному альбомі Мяти, вихід якого планується навесні.  
 

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency