Рус
Новости
Наступна

Відбулася прем'єра першого синглу співачки ELELI «Fight Until The End»

2019-03-01

«Fight Until The End» – дебютна робота співачки ELELI, написана спеціально на честь турніру, який відбудеться 2 березня 2019 року в Києві у Палаці Спорту. Без гучних слів, пісню можна сміливо назвати цікавою роботою та новим музичним напрямком нашого часу.

Проект «ELELI» був створений 19 січня 2018 року. Співачка довго готувалася до прем'єри, день за днем долаючи незліченні перешкоди та труднощі. На подив, пісня саме про таких людей!

Дуже часто, стикаючись з різноманітними ситуаціями, людина або втрачає інтерес до своєї мети, або здається, сприймаючи все як провал або особисту невдачу. Насправді, для всіх людей секрет успіху один – «Fight Until The End»!

ELELI – псевдонім відомої телеведучої, володарки титулу «Miss model of the world 2017» Лілії Галушко. Дівчина з дитинства займалася різноманітними видами спорту, тому знає, чого варта перемога. Своєю першою роботою співачка висловлює величезну повагу всім спортсменам і людям, які вміють перемагати свої страхи!

Не можна здаватися, якщо ти чогось дуже хочеш! Навіть якщо відразу не виходить, потрібно завжди і попри все йти назустріч до своєї мрії!

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency