Рус
Новости
Наступна

Відбулася прем'єра синглу та кліпу «Стіна» гурту ORIONIX

2019-03-12

Тільки нещодавно гурт ORIONIX вибухнув прем'єрою відеокліпу «Stereolife», як музиканти вже готові представити нову пісню «Стіна», а також відеороботу до неї.

«Стіна» - історія юнацького нерозділеного кохання, яке шукає своє продовження через багато років.

«Якщо любиш, кохай тут і зараз, - говорить фронтвумен групи Анастасія. - Любов надихає, дає змогу мріяти, будувати майбутнє і долати труднощі, але вона приносить біль, якщо вдаряється в стіну обману й байдужості. І такі рани не лікуються часом. Тому не витрачайте свою любов даремно і даруйте її тим, хто готовий бути завжди поруч, ділитися теплом і бути гідним ваших почуттів».

Пісня була написана під час гастролей гурту за кордоном, але її текст Анастасія залишила українською мовою, щоб надати пісні ще більше ліричності. «За основу сюжету я взяла реальну історію зі свого життя. Мені захотілося поділитися своїм досвідом зі слухачами і переконати їх в тому, що ми гідні щирого, а головне взаємного кохання», - ділиться Анастасія.

Над зведенням музичного треку працював відомий український музикант Роман Скоробагатько – гітарист гурту The HARDKISS. «Досвід і творчий погляд Роми допоміг нам максимально передати атмосферу пісні й отримати якісне звучання, - каже гітарист групи Сергій. - Нам дуже сподобалося працювати з ним, і я сподіваюсь, що «Стіна» - не остання спільна робота».

Відеокліп створював талановитий тандем: режисер Дмитро Щєрбаков та оператор Едгар Рижков. «Складністю в реалізації ідеї кліпу була безумовно стіна - ключовий символ у пісні. В ідеалі ми хотіли спробувати побудувати стіну в полі, яке символізує спогади героїв, але це виявилося складним, особливо в короткі терміни зйомки, - розповідає оператор Едгар. - Але нам пощастило знайти гарну локацію на покинутому заводі, який так символічно для гурту, називався «Оріон».

Крім цього, «Стіна» - перший сингл, який із великою ймовірністю увійде в наступний альбом гурту ORIONIX.

Слухайте сингл «Стіна», натиснувши на нього в розділі «Дискографія» нижче.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency