Рус
Новости
Наступна

Вікторія Ягич та Нумер 482 заспівали рок-версію Гімну України

2020-08-21

Вікторія Ягич та Віталій Кириченко, лідери гуртів "УЗВАР" та "Нумер 482", пропонують слухачам нове рок-виконання Державного гімну України.

Звичний текст антему з урочистого офіційного співу раптом перетворюється на експресивний музичний екшн, під який хочеться кохати, сміятись, боротись. Нова мелодія немов заряджає енергією та позитивом. Рок-виконання осучаснило звучання, не викликаючи протиріч з історичною традицією гімну.

"Наш гімн пережив багато змін до того, як став таким, яким ми його знаємо тепер і я думаю, що він має право змінюватись далі. Принаймні бути і в іншій версії. Саме цю рок-версію нашого славню ми співали під гітару з підліткового віку, ще на прикінці 90-Х, в моєму рідному місті. Адже для молоді важливі драйв і енергія в пісні, а наш гімн дуже потужний, його текст революційний. Мені дуже хочеться, щоб під рідні слова, знайомі кожному українському серцю, в спільному енергетичному потоці, могли відриватись всі ті, для кого воля і свобода понад усе", - зазначила Вікторія Ягич.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency