Рус
Новости
Наступна

Запальна латина, написана на основі реальних подій: ГОЛОС ДУШІ - Хто куди

2021-06-25

«Пісня присвячена всім мешканцям багатоповерхівок. Адже багато хто має сусідів, котрі палять у квартирі, викидають сміття з балкона чи галасують серед ночі...
Щоправда, ми й самі інколи є такими сусідами, які співають пісні допізна, а нам стукають у стінку!» – зізналась лідерка гурту Ольга Швед.

Кожен куплет – це іронічно подані реальні історії з життя, які були "підслухані" в кометарях фейсбука. Але, насправді, тут завуальована більш змістовна ідея: якщо «крокувати до Європи» і будувати країну з європейськими стандартами, то потрібно починати цей шлях з себе. І коли кожен буде слідкувати за своїми вчинками, це допоможе сформувати свідоме цивілізоване суспільство, в якому люди поважатимуть особисті кордони одне одного і дивитимуться в одну сторону, а не «хто куди».

«Ми переробляли її тричі впродовж трьох років, щоб нарешті нам сподобалось те, як вона має звучати. Це дуже важливий крок для нас, адже пісня стала першою з майбутнього іронічно-романтичного альбому гурту. Також скоро вийде кліп, який ми почали знімати ще до початку карантину, а завершуємо зараз.

Зауважимо, що використали суржик в приспіві, аби підкреслити безглуздість таких мстивих вчинків. Ми впевнені, що «не получається» – це відмазка байдужих і безвідповідальних людей. Просто треба вміти домовлятися та іти на компроміс!», – розповіли музиканти гурту.

 

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency