Рус
Новости
Наступна

DJ Zavala презентував новий денс-трек

2019-10-16

Осінь - початок нового сезону в творчості українського саундпрюсера – DJ Zavala. Цього разу у створенні нового україномовного треку “Get Started” він об’єднав свої зусилля разом з учасницею шоу талантів «Голос Країни» -  Tornada.
«Ми живемо у світі повному турбот, негативу, побуту і нездійсненних бажань. Люди рік чекають літа, роками відпустку, підвищення, або ж просто накопичують заощадження для поїздки й дорогої покупки. В гонці за нав’язаними мріями і бажаннями переможця немає, бо всі втрачають найцінніший ресурс – час. Але щастя не в матеріальному, а в тому, щоб проживати на повну кожнісінький момент життя, бо кожен – по-своєму прекрасний: десь життя дає нам урок і показує, що ми відхилились від вірного шляху; десь ми зустрічаємо цікавих людей. Світ – кольоровий і динамічний: щосекунди щось відбувається і щасливий той, хто це помічає,» - розповідає про свою нову роботу співачка Tornada.
Нагадаємо, DJ Zavala – відомий український музикант, який ще декілька років тому буквально захопив український медіа-простір своїми україномовними танцювальними хітами, записаними разом з Kondurakiy. Тепер артист повертається до гри не тільки з новими колабораціями, а й з ще сильнішим матеріалом, який поділив за критеріями мови та жанру між різними аліасами: DJ Zavala та Oddeez.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency