Рус
Новости
Наступна

Нова пісня гурту "Васяян" зуміла зберегти молоде подружжя

2019-10-03

Український гурт "Васяян" наприкінці літа записав нову пісню "Сонце", яка вже встигла позитивно вплинути на слухачів, а деяким допомогла навіть зберегти родинне подружжя.

Соліст гурту Василь Ковалів, який одночас і є автором пісень, завжди у своїх музичних творах підіймає соціальні питання нашої буденності. Традиційно і в цей раз, створивши пісню "Сонце", наголосив на проблемі збереження сім'ї, яка з кожним роком в Україні набуває все кричущих обертів. Причиною тому є різні соціально-економічні проблеми, з якими наша країна бореться останні десятки років.

На написання пісні автора надихнув виступ їхнього гурту у Києві, що проходив в червні на Майдані Незалежності, куди їх було запрошено на акцію в рамках Всеукраїнського фестивалю "Всі разом - за сім'ю".

"Спостерігаючи на наростаючу кризу української сім'ї, мені захотілося написати в легкій формі, лаунж-пісню "Сонце", яку супроводжуватиме м'яке атмосферне аранжування та приспів, що легко запам'ятовується. Слова в цій композиції, я намагаюся підібрати такі, щоб ми спробували зрозуміти та сприйняти свою другу половинку такою, яка вона є. І якщо люди за темпераментом різні, то завжди можна із мінусів знайти свої плюси, як звучить у другій частині приспіву...

"Світить сонце,

Сонце, світло в тобі,

Різні полюси - одні плюси", - розповідає соліст гурту "Васяян".

На завершальному етапі аранжування та запису пісні, звукорежисер потайки вирішив відправити музичну композицію своїй дружині, з якою вже тиждень не спілкувався, через чергову сварку, яка ледве не призвела до розлучення. Прослухавши трек від коханого, просто якоюсь магічною силою, була розчулена, а образи, які тримала на свого чоловіка розвіялися, як пил. Ось така неймовірна історія порятунку молодої родини завдяки пісні.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency