Рус
Новости
Наступна

Новий альбом гурту SHULOV’E (Шмелі) - «Твариною поруч»!

2020-01-23

SHULOV’E (Шмелі) презентують свій новий альбом «Твариною поруч». Сюди увійшли 13 пісень, цей альбом повністю україномовний.

Альбом не відзначається кардинальними змінами в стилі, але, звичайно, він по-своєму особливий. Новий музичний витвір SHULOV’E (Шмелі) пов’язаний із попередньою творчістю групи, бо містить пісні, які вже лунали. Серед пісень «Твариною поруч» є знайомі нам композиції «Лихоманить мене ніч» та «Лютий сніг». Взагалі, альбом створювався поступово. Майже рік тому була записана пісня «Троянди», трохи пізніше з’явилася пісня «Ми їдемо за край».

Крок за кроком формувався альбом, який ми можемо прослухати зараз. Деякі з пісень специфічно відрізняються особливим звучанням. З одного боку – сучасні стильові форми подачі: потужні важкі ударні та чіткий бас, але водночас, за рахунок тамбурину та надзвичайної мелодики, відголосків фолку, - це щось давнє, таємниче, що лежить над просторами нашого часу.

Як манерою презентації, так і змістовими мотивами, вирізняється пісня «Чорт Пузар». Вона справді драйвова та яскрава, міцні гітарні партії, а за тематикою – це таке собі казково-зловіще оповідання, яке розбавляє загальну атмосферу альбому. Пісня «Очі ворогів» - це надзвичайно красива, оригінальна та безмежно витончена мелодія на волинці в поєднанні з гітарою, яка буквально вривається до слухача.

Звичайно, кожна композиція – це потужний вокал, безліч вибухової енергії та запальний драйв. Альбом «Твариною поруч» пропонує перейнятися легкою та особливою атмосферою і етнічним колоритом.

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency