Рус
Новости
Наступна

Прем'єра альбому "1000 літ" від гурту "YuraZvonar & ARTЛюди"!

2018-10-12

Гурт "YuraZvonar & ARTЛюди" - це колаборація творчих людей, об'єднаних ідеєю пізнати світ і себе за допомогою музики та творчих експериментів!
Об'єднані та натхненні творчістю Юрія Звонаря, засновника та лідера гурту, у своїх піснях вони підіймають різні теми: від гостро-соціальних проблем людства до звичайних душевних, емоційних переживань.
Кожен учасник гурту - це особистість! А разом вони - однодумці, які вмикають свою потужну творчу фантазію і створюють палітру вибухово-шалених ритмів та ніжно-чіпляючих мелодій! Від альтернативного инді поп-року до аутентичного звучання лунають шквальні синтетичні звуки, які заглиблюють слухача у краєвид технократичного прориву людства. Творчість бенду - це повернення в минуле забутих фольклорних звуків, які гармонійно підкреслюють різнобарвність сучасного музичного напрямку.
Головне кредо гурту стверджує, що люди – це особистості, які знайшли свій поклик у житті. Неважливо хто ти, адвокат, вчитель чи будівник, виконуючи свою справу з натхненням та любов’ю ти - АRT-людина!

Реліз доступний на всіх цифрових майданчиках світу:

Deezer https://bit.ly/2IVdeu8
iTunes https://apple.co/2PvRwPE
Spotify https://spoti.fi/2RILUDa
Google Play https://goo.gl/sQ2Bpz

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency