Рус
Новости
Наступна

Перша всеукраїнська конференція рок-музикантів та працівників музичної індустрії

2019-05-14

Перша всеукраїнська конференція рок-музикантів та працівників музичної індустрії, що отримала назву в інтернеті «Docker's Rock Conference 2019», відбудеться 18 травня 2019 року з 10 до 18 години за адресою вул. Богатирська 25, Докер-паб.
Вперше українські рок-музиканти з’їдуться з усієї країни щоби познайомитись один з одним, обмінятись творчим та концертним досвідом та обговорити можливість створення всеукраїнської рок-асоціації. Конференція дасть можливість створити нові, та поновити старі контакти для співпраці та популяризації української рок музики в Україні та за її межами.

Метою цієї зустрічі є створення потужної рок спільноти, до якої мають долучитись не тільки музиканти, а також менеджери, продюсери, радіо- та телеведучі, концертні агенції, фестивальні та концертні майданчики. Перша частина конференції буде присвячена виступам фахівців музичної справи. Друга частина – це обговорення створення рок-асоціації, її діяльності та можливої форми, що сприятиме підтримці та розвитку української рок-музики.

Всі бажаючі можуть особисто виступити зі своїми пропозиціями. Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією: http://bit.ly/2V16vqL

Подія у ФБ - https://www.facebook.com/events/832298330443493/

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency