Рус
Новости
Наступна

STEBELSKA & Українські Барви запрошують тебе на різвяне дійство "Щасливого Різдва"!

2020-01-14

Відчуйте емоцію новорічно-різдвяних святкувань на Grand SHOW concert: різдвяна класична музика, колядки, щедрівки, відомі новорічні джазові хіти, а ще - запашнi різдвяні пампушки, Вертеп, Коза, модний показ, віншування/засівання на щасливий рік!

"Щасливого Різдва" - це не просто концерт, це яскраве різдвяне дійство GrandSHOW,  найочікуваніша подія зими, яка збирає надзвичайну публіку у вишуканій атмосфері, щоб разом поринути у світ неймовірного музичного шоу, в якому поєднуються всі музичні жанри і стилі - від класики і фольку до рок-н-ролу й джазу, аби сповна відчути емоцію новорічно-різдвяних святкувань. У святковий день Водохреща STEBELSKA & Українські Барви запрошують на феєричні проводи Різдва, щоб разом завершити цикл  новорічно-різдвяних святкувань, надихнутись і зарядитись позитивом на весь рік.

Автор проекту -  Заслужена артистка України  Оксана Стебельська STEBELSKA з командою яскравих артистів, музикантів підготували чудовий різдвяний подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу різдвяного дійства. На сцені драйвовий Barvy Project band та запальний музичний проект «Українські Барви»: Оксана Стебельська – скрипка, вокал, Роман Кука - кларнет, вокал, народні духові інструменти, Тимур Полянський - фортепіано, Андрій Войтюк - ударні, Сергій Супрун - бас гітара, Дмитро Мотузок – акордеон, В’ячеслав Крученицький – гітара, Христина Кука – вокал та інші. А ще -  модний показ  колекції суконь для особливих подій українського бренду, Вертеп, Коза, різдвяна зірка, віншування, засівання, танець, світлове шоу і віджеїнг, живий звук, яскраві  декорації та сценічні ефекти та запашні різдвяні пампушки!

У програмі концерту:

Не обмежуючись у стилях і жанрах, звучатиме різдвяна музика  від класики і фольклору до блюзу і джазу. Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні хіти такі як «White Christmas», «Santa baby», «Let it snow» та ін., твори М. Леонтовича, М. Скорика, В. Барвінського  в оригінальному аранжуванні колективу,  композиція із класичного «Joy to the world» Генделя, колядки "Добрий вечір" та американського хіта «We wish you a merry christmas». Українські колядки отримають не стандартне забарвлення блюзом, квік-степом, кантрі у супроводі банджо чи губної гармошки, «Jingle Bells» українізуємо як «Їдемо санками», а всім відомий твір "Щедрик" Леонтовича зазвучить в сучасній інтерпретації - усе це можна буде почути лише в одному концерті у Києві 19 січня. І це далеко не всі цікавинки вечора.

Це чудова нагода відсвяткувати усі різдвяні свята з друзями, колегами, родиною, поринути у різдвяну атмосферу, відчути прихід Нового Року разом, надихнутись і зарядитись позитивом на цілий рік.

Святкування Різдвяних свят – це завжди неповторна емоція, хвилююча пора дарунків і приємних побажань,  почуття щастя і затишку, час мрій та нових сподівань, віра у добро! Бронюючи столик у CARIBBEAN CLUB  19 січня, гостей зачарує святкова концертна шоу-програма  команди зіркових і професійних артистів, смачна кухня і вишукані напої, ексклюзивна атмосфера, танцювальна програма після концерту і багато сюрпризів.

100% живий звук!

19 січня 2020 –  18:00

Концертна програма  «Щасливого Різдва»

STEBELSKA& BarvyProjectband/ Українські Барви

CARIBBEAN CLUB Concert Hall

вул. Симона Петлюри, 4 

Дискографія

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency