Рус
Новости
Наступна

Відродження легендарної премії “Золота жар-птиця”

2018-03-14

19 травня у Національному палаці культури і мистецтв “Україна” відбудеться церемонія нагородження найпопулярніших українських артистів.

Премія “Золота жар-птиця” проходила в рамках музичного фестивалю “Таврійські ігри”. Головна мета - підтримка та подальший розвиток українського шоу-бізнесу, а також визначення найкращих артистів країни. Завдяки неупередженості експертного журі, авторитету у суспільстві премія набула статусу найвагомішої недержавної нагороди в галузі музики та масових видовищ того часу.

Мета премії залишається незмінною, а медіамайданчиком  визначили канал української музики М2. 

Національна музична премія “Золота жар-птиця” сьогодні спрямована на визначення видатних досягнень у музичній індустрії та вручення нагород за внесок у вітчизняний шоу-бізнес. 

Унікальні нагороди від М2 у вигляді пера золотої жар-птиці отримають переможці у 12 номінаціях: співак року, співачка року, поп-гурт, рок-гурт, хіт року, кліп року, нові імена, балада року, прорив року, народний хіт, денс-хіт та інді.

Церемонія нагородження національної музичної премії “Золота жар-птиця” від телеканалу М2 та компанії «Таврійські Ігри» відбудеться 19 травня о 18.00 у НПКіМ «Україна» та супроводжуватиметься грандіозним музичним шоу за участі топових українських артистів. 

 

підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency