SHIRKO

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

SHIRKO

Тетяна Ширко народилася 10 грудня 1992 року в Рівненській області, Україна.

Тетяна росла в сім'ї музикантів, і саме батьки першими помітили, що дівчинка проявляє вокальні та акторські таланти. Вперше маленька Таня прийшла на заняття музикою в 5 років. Пізніше вона брала участь і перемагала у багатьох вокальних конкурсах.

"Музика - все моє життя. Я прагну до того, щоб завжди займатися улюбленою справою і приносити людям радість" - каже Тетяна.

У 2010 році Тетяна стає переможницею престижного міжнародного конкурсу «Нова хвиля». Варто відзначити, що Тетяна була однією з наймолодших учасниць конкурс. У тому ж році Тетяна співала дуетом з Сосо Павліашвілі, Дмитром Харатьяном, Іваном Березовським і Олександром Сєровим.

У 2012 році співачка встигла порадувати слухачів двома композиціями - «Hello» і «Я прощу», на які так само були зняті два професійних кліпи. 2013 рік став для співачки дуже важливим, адже вона вперше написала сама музику на пісню «В небесах», на яку теж був знятий кліп.

У 2014 році Тетяна пробує свої сили на відбірковому турі в пісенному конкурсі «Євробачення». Спеціально для конкурсу Тетяна записала чуттєву і мелодійну пісню «Let Go».

У жовтні 2015 роки Тетяна пробує свої сили на проекті "Голос", і потрапляє в команду Григорія Лепса.

Під час відбіркового туру Тетяна виконувала пісню "Run To You"

З 2016 Тетяна Ширко співпрацює з продюсерським центром Григорія Лепса. Саме в цей час у Тетяни виходить велика кількість нових пісень, активно знімаються кліпи.

З 2017 роки Тетяна бере псевдонім і стає SHIRKO.

Дискографія

SHIRKO
Закружим (Single)
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024