ENTONY

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

ENTONY

ENTONY — український молодий артист, актор, режисер. Створює та виконує сучасну україномовну поп-музику.

Антон Обараз народився 04.02.2005 в Києві, Україна.

З самого дитинства артист відчував потяг до музики. Це бажання бути ближче до творчості привело його у музичну школу. Там Антон розвивав та підтверджував свій талант. Згодом брав участь у безлічі конкурсів; та вже у юному віці проводив тури як соліст українського хору та сольний виконавець по близько десяти країнах Європи, аби розповсюдити українську народну музику у сучасному виконанні.

За свій талант хлопець отримав близько ста нагород. Одна з найцікавіших - творча стипендія від мера Києва Віталія Кличка за значні особисті творчі успіхи та здобутки в музиці.

Антон розвивався не тільки на фестивалях та концертах, співаючи, а й ще він діяв як звукорежисер та отримав неймовірну практику, працюючи з відомою артисткою "Kamaliya" та іншими артистами.

У 2019 році став президентом Подільського районного самоврядування. Антон допомагав київській молоді реалізувати свої творчі та організаційні здібності. Через це отримав подяку від Міністерства освіти і науки України за високі досягнення в сфері самоврядування.

З початком війни ENTONY разом з усіма переживав тяжкі моменти, які й дали поштовх до власної творчості. Бо саме це допомогло молодому артисту знайти вихід для емоцій.

Антон записав свій перший сингл "Останній танець" у пошуках свого унікального стилю. Пісня була випущена 18 листопада 2022 року.

З 2023 року артист почав повноцінну сольну музичну кар'єру. Зараз працює та створює українську музику з відомим українським саунд-продюсером Микитою Богдановим "DANOV", з яким ENTONY випустив літній трек "Таких, як ти".

Дискографія

ENTONY
Ялинкове свято - Single

ENTONY Ялинкове свято

14.12.2023

ENTONY представляє свою найновішу, найромантичнішу новорічну пісню "Ялинкове свято".

Пісня, в якій поєднані всі найголовніші деталі новорічної атмосфери. Жвава та щира мелодія, що занурює у свято, коли творяться дива, де є світле та чуйне кохання.
Під «Ялинкове свято» збуваються найзаповітніші бажання, котрі дарують нам відчуття зимової казки і дитячої радості в очікуванні свята.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/entony-yalynkove-svyato

29.07.2023

ENTONY запрошує всіх у захоплюючу музичну подорож, наповнену танцями, веселощами та незабутніми спогадами. Інтригуючий вокал, поєднаний з запальними латиноамериканськими ритмами, а також українським вайбом… Відчуйте з цією піснею безмежну енергію й позитивні емоції цього літа.

Музику та аранжування пісні створив відомий український саунд-продюсер Микита Богданов, текст був написаний ENTONY.

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024