ktsh

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

ktsh

ktsh - це захоплююча суміш електронної інді та хаус-музики, яку втілила в життя українська саундпродюсерка, співачка та композиторка DAKOOKA (Катерина Єрьоменко). Маючи унікальне мистецьке бачення, ktsh прагне вийти за межі музичних кордонів і створити інноваційне звучання, яке резонує з глобальною аудиторією.

Дискографія

ktsh
Schizophrenie (ktsh x DAKOOKA)

7.08.2023

Увійшовши  на музичну сцену з унікальним поєднанням електронної інді та хаус-музики, ktsh, дітище відомого українського саундпродюсера, співачки та композитора DAKOOKA (Катерини Єрьоменко), має намір зачарувати слухачів своїм дебютним синглом "talking".

Спираючись на свій багатий музичний досвід і художню винахідливість, DAKOOKA майстерно створила експериментальний і водночас доступний звуковий ландшафт, який розширює звукові межі, зберігаючи при цьому відчуття цілісності. Ця захоплююча колаборація демонструє особливе мистецьке бачення ktsh та виняткову музичну майстерність DAKOOKA, обіцяючи свіже та захоплююче звучання, яке, безсумнівно, знайде відгук у серцях меломанів по всьому світу.

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024