PUSTOVIT

Дискографія

PUSTOVIT
Перше кохання

14.02.2024

Відомий український блогер, який наприкінці весни зіграв роль головного героя в кліпі однієї співачки, і … став співаком.

Саме так в декількох словах можна описати те, що трапилось з Пустовітом за останній період часу.

На початку липня Ігор презентує дуетну пісню та відеороботу з Андріаною «Не вміє кохати», проходить всього навсього пів року і сьогодні він випускає свій дебютний альбом з назвою «Перше кохання», до якого увійшло шість треків та один ремікс.

Альбом свій артист написав разом з лейблом ПокиТиСпавПродакшн, незмінним автором усіх без вийнятку треків є Андрій Парфенов, який дуже тонко розібрався в життєвій історії Ігора та написав пісні спеціально для нього.

22.11.2023

Навіщо мовчати…

Сьогодні ми презентуємо новий снгл від Pustovit «Навіщо мовчати». Чудовий текст та музику до цієї пісні написав дуже талановитий автор - Андрій Парфенов. 

 Артист поділився думками щодо пісні: 

-Коли я вперше послухав цю пісню, я одразу закохався в неї. Там є такі чудові слова: «Можна все життя мовчати, так і не сказати найголовніше, можна все життя чекати, так може вирішиться усе пізніше». І справді,  дуже багато людей очікують все життя, так і не сказавши найголовніше, тій людині, котрій хотів би це сказати.

 Далі Ігор продовжує: 

-Гадаю у цій пісні багато хто побачить свою власну історію, тому що дуже часто в житті таке трапляється, коли між двома людьми трапляються якісь недорозуміння, виникають якісь сварки, то щоб усе владнати , просто достатньо сказати одне єдине слово: «Пробач» .

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024