*ПАННА*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ПАННА*

ПАННА(Вікторія Чиж) - українська виконавиця, яка популяризує народну пісню, так як вважає це своєю місією.  

Зі шкільних років Вікторія співала в народному фольклорному ансамблі, де мала змогу пізнати глибину співу нашого народу,  вивчати його культуру та традиції. Змалечку кумиром дівчини була перлина української музики Ніна Матвієнко, творчість якої й стала провідником до народної пісні.

Вікторія навчалася в студії при “Національному Заслуженому Академічному Українському Народному хорі імені Григорія Верьовки” та мала честь співати в хорі під керівництвом Анатолія Тимофійовича Авдієвського. Потім здобувала освіту в “Київському національному університеті культури і мистецтв” на факультеті музичного мистецтва. Після закінчення університету почала працювати солісткою - вокалісткою в Сумській філармонії.

Слід зазначити, що ПАННА дає народним пісням нове життя. Усе завдяки сучасному, електронному звучанню, яке робить музичні твори цікавими для більш широкого загалу слухачів - від фанатів нішевої клубної музики до любителів автентичного фольклору.

Дискографія

*ПАННА*
Пісня буде поміж нас - Single

*ПАННА* Пісня буде поміж нас

16.11.2023

«Поміж нас» - це відома пісня видатного українського композитора Володимира Івасюка. Цьому чудовому твору вже віддавали шану багато українських артистів. 

Його переспівували та ним надихались. Але у виконанні ПАННА ми почуємо нову версію пісні. Артистка дуже тонко, самим серцем, відчуває цю композицію. Вона захоплюється її мелодійністю й щирим емоційним  зарядом. Тому ПАННА співає цю пісню так зворушливо, наче додає до неї  часточку своєї душі.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/panna-pisnya-bude-pomizh-nas

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024