Elizabeth

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Elizabeth

ELIZABETH, справжнє ім'я Єлізавета Магдалюк, є відомою авторкою, виконавицею та діджейкою з дипломом випускниці Київської філармонії.

У 2017 році вона зачарувала публіку своїми авторськими піснями під час виступу на відкритті футбольного матчу на НСК "Олімпійський" у Києві. Наступного року, у 2018, здобула перемогу в телевізійному шоу "Караоке на Майдані".

У 2020 році ELIZABETH здобула значний успіх, посівши перше місце в ТОП-20 радіошоу "Танцює Україна" на KISS FM UA, отримавши визнання за свій видатний україномовний танцювальний трек під назвою "SVITLO".

У 2024 році ELIZABETH представила свій новий трек та відео "Засвіт встали козаченьки", який вражає своїм динамізмом та сучасним електронним стилем Afro/Tech House. Пісня містить фрагмент відомої української народної мелодії, додавши їй свою унікальну обробку. Якість звуку вища, ніж будь-коли, що свідчить про велику працю та зусилля, які вклала в цей проект ELIZABETH.

Дискографія

Elizabeth
Засвіт встали козаченьки - Single

Elizabeth Засвіт встали козаченьки

14.03.2024

Молода та талановита артистка ELIZABETH представила свій новий відеокліп "Засвіт встали козаченьки". Цей відеоряд відображає свіжий звук сучасної електронної музики, яка об'єднує трендові ритми Afro House з народними українськими мелодіями.

Концепція кліпу покладена на збереження унікальності української культури, використовуючи народні мотиви, що віддзеркалюють дух історії. Однією з найвідоміших пісень, яка стала в основу цієї композиції, є "Пісні Марусі Чурай".

У відеокліпі ELIZABETH вдало вдало передала психологічний стан української жінки, яка надихається сміливістю та стійкістю українських захисників, продовжуючи свій музичний шлях у сучасних реаліях.

Цей творчий проект - це не лише музика, а й образне відображення сучасної України, її силу та красу. Дивіться відео "Засвіт встали козаченьки" і занурюйтесь у відчуття справжньої української душі!

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024