*ТІК*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ТІК*

Гурт ТІК по праву вважають Кращим Святковим Гуртом України. Насправді народним колективом із найбільшою кількістю концертів на території нашої держави.
Їхні пісні співають усі – від домогосподарки до високопосадовця. Адже саме в цих піснях відчувається настрій народу.

В арсеналі гурту 8 всеукраїнських турів, 4 студійні альбоми, близько 30 кліпів та безліч концертів в Україні та за її межами, на яких були присутні понад 5 000 000 прихильників.
ТІК – це свіжі хіти ВолошкиЕмочкаАЛЬО-НА!Робот та перевірені часом народні блокбастери – ОленіВчителькаАпрєльПрощайте, дівчатаСвєтаСірожине пірожинеЧоловіче щастяНе цілуйГуляй, народ!Біла хмара, чорна хмараЛюби ти Україну! та інші.

У травні 2007-го ТІК презентували дебютний альбом «ЛітераДура».

У березні 2008 року у рідній Вінниці розпочався тур «Байки про Оленів», який завершився повноцінним виступом гурту на головній сцені фестивалю «Таврійські Ігри».

Восени ТІК презентував другий диск «тиХИЙ», на підтримку якого гурт дав 50 концертів.
У 2010 році хіт Олені став саундтреком касового фільма «Кохання у великому місті-2». В іншій комедії – «Ржевський проти Наполеона» учасники гурту з’явилися в образах кріпосних музик.
Потім був альбом «Весільний», що закріпив за ТІК реноме Кращого Святкового Гурту України та подарував дует лідера гурту Віктора Бронюка із Примадонною української естради Іриною Білик – Не цілуй.  Історія цієї співпраці отримала продовження – спочатку у новій пісні Зима, а потім у спільному турі «Найкращі українські хіти». Артисти дали 24 концерти протягом 30 днів, тому потрапили до Книги рекордів України.

З нагоди 10-річчя гурту світ побачив диск «Люби Ти Україну». Таку ж назву мав великий тур ТІК містами України та за кордоном.

Гурт не лишається осторонь подій, що відбувається у країні протягом останніх років. Серед комічних відеоробот ТІК є й доволі серйозні, присвячені Україні і тим, хто бореться за неї: Запах війниЛюби Ти УкраїнуІсторіЯ.

У 2017 році Кращий Святковий Гурт України вирушив у всеукраїнський тур під назвою EUROДВІЖН, що відбувся на підтримку народної євроінтеграції. Традиційно живий звук та більше 50 годин натурального подільского драйву! Фінальний акорд всеукраїнського EUROДВІЖН пролунав на головній сцені країни - у київському Палаці «Україна» у супроводі військового оркестру та хору.

Навесні 2018 року ТІК знову вирушив у всеукраїнський тур і презентував народу драйвову концертну програму «Нове та Найкраще».

*ТІК* Люби ти Україну! (Version 2022)
*ТІК* Журавлі
*ТІК* Яйцеслав
*ТІК* Кацапи
*ТІК* Без Ансамбля

6.10.2023

«Б’ють барабани, грає баян!» — і гурт «ТІК», вирушаючи у великий тур 23 містами України, презентує новий кліп «Без ансамбля»!

Ця прем’єра — трек-настрій! Три хвилини потужного заряду оптимізму, запалу й енергії!
З фірмовим ТІКівським драйвом, диско-мотивами, грою слів і веселими спогадами, у яких «Олені» переплелися зі «Свєтою» і «Апрєлєм», «Сірожиним пірожиним» і сходженням на «гору крутую», а «Робот» трансформувався у всепоглинаючу силу штучного інтелекту.
 

19.07.2023

Цікава новина для української музичної сцени! Відео на пісню "Кацапи" від талановитого гурту ТІК стало хітом, яке набрало всього за 2 тижні  – 1 мільйон переглядів! Це не просто досягнення, це перемога, яка доводить, що музика об'єднує всіх нас!

Гурт ТІК завжди дивував своїх прихильників захоплюючими текстами та вразливими мелодіями. Пісня «Кацапи» — саме про те, що на душі у кожного українця. Музика є мовою, яка об'єднує серця та душі, і в цьому відео це чудово відчувається. 

Вітаємо гурт ТІК з цим значущим досягненням та бажаємо їм ще більше творчих злетів у майбутньому! 

Запрошуємо всіх приєднатися до перегляду цієї чудової пісні та долучитися до фанів гурту для підтримки талановитих українських музикантів. 

Діліться музикою, вона робить світ кращим! https://bfan.link/tik-18plus

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024