ЯРРА

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

ЯРРА

«Музика вимиває геть з душі пил повсякденного життя».
Бертольд Ауербах

Артисти компанії GUGA Entertainment Group, синтез етно-рок-гурт «ЯРРА» працює у досить оригінальному жанрі, використовуючи незвичні унікальні образи.

Колектив засновано у 2002 році в місті Чернівці. До 2009 року гурт був відомий під назвою «ZAБROШЕNNAЯ TERRITORIЯ». Його творцями стало подружжя Романа та Ніки Пу́стирєвих.

За більш ніж 15 років склад колективу зазнавав трансформацій та, врешті-решт, знайшов свою особливість - «ЯРРА» складається з однієї родини (батька, матері, двох їхніх дітей та найкращого друга родини).

Гурт є рекордсменом «Книги рекордів України», як «учасники рекордного за тривалістю музичного марафону в режимі нон-стоп».

На рахунку колективу участь та перемога у численних фестивалях та конкурсах, серед яких Гран-прі рок-фестивалю «Відродження» (м. Чернівці), фестиваль традиційної слов'янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь» (м. Чернігів), Міжнародний молодіжний фестиваль сучасних мистецтв «Сессия 2009» (м. Бориспіль), байкер-фест «Главная дорога» (м. Київ), VI Міжнародний фестиваль середньовічної культури «Стародавній Меджибіж» (смт. Меджибіж, Хмельницька обл.), фестиваль історичного фехтування «Стальная Муза» (м. Київ), II-й Міжнародний фестиваль історичної реконструкції середньовіччя «Битва наций» (м. Хотин), «Середньовічній Хотин» (м. Хотин), «Трипільське Коло» (м. Ржищів), «Стара Фортеця. Подорож крізь століття» (м. Тростянець) та багатьох інших.

Окрім розвитку гурту «ЯРРА» Роман Пустирєв співпрацює з найбільшими у світі інтернет-компаніями: австралійською «Envato» та американською «Pond5», що забезпечують музичним контентом компанії National Geographic Channel, MTV, The Wall Street Journal, Discovery, BBC, ABC, History та багатьох інших.

У березні 2017 року «ЯРРА» розпочали співпрацю з рекординговою компанією «Moon Records» та випустили альбом «Ветер Песчаных Бурь».

У серпні 2018 гурт випустив другий альбом «Казки на ніч», а у березні цього ж року перший інструментальний ЕР в стилі етно-мінімал «Digital Wigwam», які наразі виходять на багатьох музичних платформах України та світу.

На пісні #Мавка та #ЗріРусе з другого альбому колективу було відзнято музичні кліпи, які швидко привернули до себе увагу вибагливої публіки.

Наразі гурт «ЯРРА» поширює географію свого звучання, готується до запуску наступного альбому та працює над масштабною презентацією творчого проекту «JARRA World».

Роман Пу́стирєв – фронтмен, мультиінструменталіст (гітара, ірландський бузукі, індіанська флейта, варган) та саунд-продюсер.

Ніка Пу́стирєва – бас-гітара, калімба, бек-вокал.

Роман Пу́стирєв-молодший – флейта, сопілка, жалейка, окарина, волинка.

Олександра Пу́стирєва – колісна ліра, мелодика, перкусія, бек-вокал.

Геннадій Бараба́ш – ударні.

ЯРРА Дракон
ЯРРА Засинай
ЯРРА Покличте Вія

22.12.2023

Етно-рок-гурт ЯРРА презентує альбом "Ліс". В ньому зібрані найкращі твори, що пронизують до глибин душі своїм звучанням й наповнюють містичними настроями. 

Ліс - містичне місце нашого світу. З дитинства він приваблює і лякає, зцілює і залишає спогади які важко забути.

Може це казка, а може билиця, може стародавня легенда, а може те, що давно забули і щойно згадали… хто зна? Бажаємо вам і казкових, містичних хвилин прослуховування.

Слухай та завантажуй на всіх цифрових майданчиках:

https://bfan.link/yarra-lis

19.05.2023

Ліс - містичне місце нашого світу. Він заманює, тремтить у нашій душі, звучить, надихає, малює образи, та змушує відчувати дивні емоції, наче допомагає згадувати якесь дуже далеке минуле…Саме про це і не тільки співає у своєму таємничому синглі “Ліс” гурт ЯРРА.

“Є різні ліси. Ті, що приносять в наші душі спокій, манять теплим вітерцем, запахом сосни та співом птахів. А є ліси не прості, не ті, які ми бачимо на нашій землі. Є ті ліси, які таяться в наших душах. І говорять, якщо ти побачив ліс уві сні, то ти дійшов до самої глибини своєї підсвідомості” - поділився своїми думками соліст гурту. 

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024