Наступна

Moon Records та співачка Maria Maksakova підписали договір співпраці

2021-11-05

Компанія Мун Рекордс та співачка зі світовим ім'ям Марія Максакова підписали контракт на довгострокову співпрацю. Найближчим часом готуються до виходу три альбоми. Талановита зірка старанно працювала над створенням цих компіляцій, які мають стати переломним у її кар'єрі. Звичайно, в роботі їй допомагали найкращі з професіоналів світового шоу-бізнесу.

Нагадаємо, Марія Максакова - оперна співачка (мецо-сопрано), актриса, ведуча, педагог, доцент кафедри естрадного виконавства Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв. Була солісткою в відомих операх «Бал-маскарад» та «Богема». На її рахунку ролі у фільмах «Сибірський цирульник», «До слави», «Сава» та багато інших.

Сьогодні, 5 листопада, відбувся реліз англомовного альбому співачки «Smiling». Він виявився найкращим за стилістикою, настроєм та аранжуванням для голосу Марії і, на наш погляд, результат перевершив усі очікування.

Невдовзі Марія порадує нас усіх своїм першим синглом з нового альбому "Моя релігія", реліз якого запланований вже у грудні.

Пропонуємо ретельно слідкувати за цікавим життям та творчістю співачки.

Maria Maksakova в соцмережах:

Instagram https://www.instagram.com/mariamaksakova

Facebook https://www.facebook.com/maria.maksakova

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024