Наступна

Легендарний гурт «Вхід у змінному взутті» знову з нами

2021-06-24

Зірки українського репу початку 2000-х повертаються з новим альбомом. Нові та старі хіти, релізи на вінілі, нові учасники і ще багато чого цікавого чекають вас вже зовсім скоро!

А поки пропонуємо згадати історію легенд українського ріпа.

Команду з незвичним для хіп-хопу назвою «Вхід у Змінному Взутті»  Олександр Стьоганов (Стеганoff) зібрав в 1989 році. Спочатку колектив називався «AGet AGet».

У 1995 році Олександр запросив в групу Олега Тунева і Романа Веркулича. У цьому складі колектив успішно виступив на фестивалі Червона Рута-95, заспівавши три пісні: «Сірко», «Україна», «То йди собі геть». Написана спеціально для фестивалю Ткачем-Тараном-Саліховим пісенька «Сірко» була визнана кращою та отримала статус хіта і приз як кращий шлягер фестивалю. Тоді ж команда «Вхід у Змінному Взутті» зайняла заслужене 1 місце.

В кінці 1996 року колектив «Вхід у Змінному Взутті» переїхав до Києва. З 1996 по 1999 роки «Вхід у Змінному Взутті» давав по 20-30 концертів щомісяця. В цей же час на ICTV в ефір виходить перший кліп «Той день коли». Група знімає другий кліп «Час минає» і береться за запис альбому «Планове Засідання», який був найуспішнішою і найскандальнішою роботою колективу.

У 1998 році «Вхід у Змінному Взутті» видає другий альбом «П'ять». У Хмельницькому знімається кліп на пісню «Just A Sad Song». Саме в той час хлопці знайомляться з Юрієм Горовим і придумують йому нік UGO, а пізніше з Олексієм Потапенко (зараз відомим під псевдонімом Потап).

У 1999 році Олександр стьобані (Стеганoff) видає 2 збірки «В. У. З. В. Найкраще 1996-1998 »і« Премія за чорному ». В цьому році у артистів розходяться погляди на музику, після чого стьобані їде в Сан-Франциско, Олег Тунев йде з групи до новоствореного колектив «4К» (4 кімнати), Роман Веркулич йде в групу «Samosaboyzz», а Олександр Польовий створює «Другий Пострiл ».

Проект «Вхід у Змінному Взутті» заморожує свою діяльність.

У 2001 році Олександр стьобані (Стеганoff) повертається до Києва з США, де він придбав колосальний музичний досвід і безліч цікавих знайомств в сфері шоу-бізнесу.

У 2005 році оновлений гурт ​​«Вхід у Змінному Взутті» в складі Олексія Потапенка та Олександра Стёганова разом з групами XS і New'Z'Cool взяли участь у створенні саундтреку до фільму «Штольня», реміксу на пісню «Неділя-понеділок» на диску-триб'юті Скрябіна. У 2006 році вийшов альбом «Просто». Гурт бере участь у багатьох фестивалях, оупенейрах, конкурсах України та зарубіжжя, займає призові місця і отримує різні премії. Учасники колективу організовують і беруть активну участь в благодійних акціях.

В цей час Олександру пропонують контракт з «Dress Code». Після співпраці Олександр продовжує діяльність як кліпмейкер, режисер реклами, продакшн і автор пісень. Олександр пише пісні для Марини Одольської, lourdes, Антона Лірника, для групи «Время и стекло», «Степ», для Юрка Юрченка (група «Юркеш»), для колектива «Життя» та ін.

В цей же час створюється пісня «Провід» для Віталія Козловського - один з визнаних хітів сучасності.

З 2010 по 2013 року Олександр - піонер українського шоу-бізнесу, він пише популярні пісні для Потапа, «Dress Code», «Вхід у Змінному Взутті», співака Віктора Павліка та інших популярних українських виконавців.

У 2013-2014 році, з початку Євромайдану, Олександр не боявся висловлювати свою громадянську позицію. Артист і його сім'я брали активну участь в протестах проти влади Януковича.

Після тривалого творчого мовчання Олександр Стьоганов починає роботу над «Вхід у Змінному Взутті-2015». До нього увійшли і кавери на старі улюблені хіти, і багато нових пісень, записаних в стилі old school рідною українською мовою.

Зараз, після паузи у зв'язку з карантином, група знову готова яскраво увірватися в український шоу-бізнес!

Слідкуйте за нашими ресурсами, ми обіцяємо тримати вас в курсі всіх новин групи!

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024