Наступна

SKINHATE - Prirva Новий реліз!

2021-08-06

SkinHate - українська hard core, nu-metal група 90-х. Створена в 1999 році команда SkinHate вважається однією з перших на українській альтернативній сцені: незвична для тодішніх прихильників металу музика, абсолютно брутальні тексти, агресивна поведінка та яскравий зовнішній вигляд. Вони не соромляться висловлювати в своїх піснях те, що думають і те, що відчувають. Присутні і нецензурні вислови, але оскільки вони йдуть від душі, то перестаєш надавати їм негативної конотації. На музику SKINHATE вплинули колективи Machine Head, Korn, Biohazard, Slipknot, Slayer, Sepultura, Soulfly та Fear Factory Limp Bizkit.

І все ж стосунку до руху скінхедів і неонацистів хлопці не мають. «У грудні 99-го колектив "НАТЕ" запрошують виступити в Києві. Перед самим концертом з'ясовується, що колектив з назвою "НАТЕ" вже існує і назва креативно змінюється на "SКINHATE" - слово абсолютно нічого не означає та не перекладається», - коментує група.

Prirva - новий сингл з майбутнього альбому. Пісня з ліричним текстом, але з жорстким радикальним саундом - потужним, іноді пафосним і трагічним, після якої хочеться йти не в бар, а відразу в Валгаллу. Тут все по-дорослому - і жорсткий саунд, і спалах внутрішньої енергії, чоловічих амбіцій. Нова композиція надає повноту загальній картині і концепції їх подальшого лонгплею
підписатись на новини
© 2018 - 2024