Наступна

"Не вміє кохати": Відомий блогер Ігор Пустовіт став співаком та заспівав в дуеті з Андріаною

2023-06-30

Пісня «Не вміє кохати» – дуже знакова робота для нас. По-перше, це старт для новоспеченого артиста PUSTOVIT, а по-друге, нове позиціонування Андріани, новий виток її творчості.

«Наша зустріч – це знак, вона точно не є випадковою. Ми раніше не були знайомі з Ігорем, ніколи з ним не спілкувались, та й  живемо в різних містах. Але мені здається, що навіть, якщо ми б жили в різних країнах, то всеодно мали б зустрітись в цьому житті задля того, щоб заспівати разом. І найголовніше, Ігор виявився дуже щирою, позитивною та класною людиною. Тож нас об‘єднює не тільки творча співпраця, а й дуже теплі дружні стосунки, що є дуже важливим для мене», – розповіла про нову  творчу співпрацю Андріана.

PUSTOVIT додає: «Історія розпочалась з того, що продюсер Андріани запросив мене знятись у  її кліпі «Все мине» в якості головного героя. Я чомусь без вагань погодився та під час зйомок кліпу тихенько підспівував собі паралельно із синхронами. Андріана зацінила мої вокальні дані і сказала, що я запросто міг би стати хорошим співаком. Володимир додав, що у них є гарна пісня, яка могла б бути дуетною. Я послухав, і вона мені сподобалась з першої ноти. Наступного дня ми вже були на студії. Звукорежисер Андрій Бакун також  підтвердив, що у мене є неабиякі задатки артиста і... пішло-поїхало!

Зараз у нас з Андріаною є не тільки дует «Не вміє кохати», а й ще одна пісня. Про неї ви дізнаєтесь трішки згодом, як і про три моїх сольних пісні. Признаюсь чесно, з дитинства в мене завжди було потаємне бажання  співати. Втім до зустрічі з Андріаною усе це було не на такому високому рівні. Але після того, як в мене повірили люди, які уже багато років в шоу-бізнесі, доля таки мабуть вирішила, що я маю стати професійним артистом».

 

У цій пісні виконавці хотіли  розкриті ті теми, про які люди звикли мовчати: про страх закохатися та нерозділені почуття. 

Часто через гіркий досвід люди блокують у собі всі емоції до того, хто їм симпатичний. У цій композиції головна героїня і є тією людиною, котра заплуталась в собі. Цим вона робить боляче людині, з котрою могла би стати щасливою. 

«Ти віриш астрологам, в байки психолога, Страх кохати перетворює мене на ворога», – ці рядки показують, як наша героїня намагається знайти відповіді на свої питання. Втім вона не хоче визнавати, що проблема саме в ній, тому готова приймати будь-які теорії несумісності, лише б не вивертати назовні свій заплутаний світ. 

З іншого боку представлений той, хто не дивлячись на всі складнощі, намагається завоювати серце та довіру героїні. Він розуміє, що може бути щасливим з іншою, що давно міг би відчути себе коханим, але не здається, бо справжні почуття вартують того, щоб заради них боротися.

Продюсер Андріани та Пустовіта каже, що дуже втомився слухати пісні, в яких немає реального життя, після прослуховування немає мурашок, тому його вибір – саме ця робота. 

Пісню написав відомий сонграйдер Парфенов Андрій з лейблу "ПокиТиСпав production", та Богдан Бабич. Над зведенням треку працювали Дмитро Димов та Нікіта Гончаренко. Відеоряд – робота Ярослава Савчака, з яким Андріана працює не вперше.

«Ми дуже сподіваємося, що наша любов до справжньої лірики відгукнеться у серцях слухачів! Адже як мінімум, ця пісня вже об’єднала багато людей, що працювали над нею, в одному великому музичному ком'юніті та щирій дружбі!», – запрошують до прослуховування дуету Андріана та PUSTOVIT.

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024