Наступна

Freeda Shenk "Бути сильною" - зворушлива композиція про стійкість жінок у складні часи

2023-03-08

Неймовірно чуттєве виконання Фрідою Шенк пісні "Бути сильною" - це зворушлива композиція про стійкість жінок у складні часи. Це пісня, в якій виконавиця говорить про важку внутрішню боротьбу, з якою стикається так багато жінок сьогодні. Ця пісня є потужним нагадуванням про те, що силу можна знайти в найскладніших обставинах.

"Любі жінки, вітаю усіх нас зі святом 8 березня! Днем міжнародної боротьби за права жінок і міжнародний мир! Природа жінки здатна бути надзвичайно сильною, відважною, незламною. Але є одна річ, яка робить нас ще сильнішими - це кохання…І в цей день я хочу побажати кожній із вас міцних обійм, того самого чоловіка поряд, який буде опорою і підтримкою в усіх життєвих обставинах. Нехай жіноче щастя не відчуває кордонів!" - коментує співачка.

Голос Freeda Shenk сильний і чистий, а її емоції відчуваються у кожному слові. Вона чудово передає біль і надію, надихаючи слухачів віднайти власні сили перед обличчям негараздів. Тож слухай пісню на улюбленому майданчику та обовязково зберігай в свій плейліст https://bfan.link/freeda-shenk-buti-silnoyu

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024