Наступна

Глибока і зворушлива прем’єра гурту ТІК «Без тебе»

2024-04-05

Глибока і зворушлива прем’єра гурту ТІК «Без тебе» — це пісня-зізнання і пісня-сповідь. Про ключові сенси і кожного з нас.

Про розлуку, кохання і наших найрідніших, якими неможливо надихатись і які дають сили триматися.

Про ту трепетну мить і найжаданіші бажання «за хвилину до бою», який триває…

Слова цієї пісні фронтмен гурту ТІК Віктор Бронюк написав у найперші дні повномасштабного вторгнення рф проти України.

«То був момент, коли багато українців, і я в тому числі, евакуювали своїх дружин і дітей, а самі залишалися тут. Тоді ніхто не знав достеменно, що і як станеться далі. Але всі розуміли, задля чого зостаються. Як співається у одній відомій пісні: «Мені є, що втрачати, є кого любити і я сильно ціную те, що люблю!» — ділиться Віктор Бронюк. — Два роки потому сенси не змінились, а бій триває. З одного боку, війна і відстань розділили людські долі, а з іншого — багатьом подарували момент приємних зустрічей. Коли родини не бачилися по півроку-рік, а після всіх вимушених подій доля все ж таки дарує можливість возз’єднатися, всі, хто це пережив, вже зовсім інакше дивляться на стосунки й життєві ситуації. Багато речей, які колись здавались «глобальними і значущими», геть втрачають цінність і зміст, коли у твою країну, твоє місто й будинок приходить війна. Залишається тільки головне: кохання, підтримка, твоя сім’я і твоя Батьківщина. Ті стовпи, заради яких ти існуєш і приймаєш правильні рішення й вчинки».

Безкрайнє небо і світ, де не залишилось напівтонів. Чорне і біле, світло і тінь. 

У lyric video до пісні «Без тебе», над яким працював давній друг і режисер більшості кліпів ТІК Роман Веркуліч, акцент на головному — емоціях і відчуттях. 

«Нас під покровом зимової віхоли розлучила війна…» та «Я розумію, що ти дуже далеко, але я тебе бачу скрізь!» 

Підкреслені заворожливими гітарними соло та експресивними фортепіанними партіями, ці слова відгукуються у серці кожного і кожної в Україні.

«Без тебе» — це не моя особиста присвята, а історія про всіх нас. У ній ті роздуми, зізнання і головні слова, які зберігають наші серця, — говорить фронтмен ТІК Віктор Бронюк. — З вірою у Перемогу і щирим побажанням — дочекатися зустрічі зі своїми коханими — ТІК дарує цю пісню всім українцям».

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024