Наступна

Легендарний гурт Green Grey презентує новий альбом 24 серпня, в День Незалежності України

2021-08-24

24 серпня, в День Незалежності України, реліз нового альбому гурту Green Grey

Green Grey - Спичка (рос.)

Легендарний гурт Green Grey презентує новий альбом 24 серпня, в День Незалежності України. «Спичка» (рос.) - це  9 треків, які здивують вас динамічним міксом хіп-хоп бітів з живими барабанами, мелодикою вокалу і жорсткими рифами гітари.

«Наш альбом, це маніфест вільної людини, котра стоїть перед новою реальністю інклюзивного капіталізму. Ми записували його майже 2 роки ... 20/21. Два важких роки для всього світу! На наш погляд, він виявився дуже емоційним. Альбом про «нові» відносини між людьми в «нових» реаліях життя. Про кохання, про зраду, про справжніх друзів, хто ще живий і кого вже немає. Про віру в майбутнє і в звичайну Людину! Про наших демонів, які сидять усередині нас!

У нас підхід до кожної пісні сингловий: ми плекаємо пісню, відпрацьовуємо її та відкладаємо. Альбом, власне кажучи, це і є частина життя. Змінюються переживання і, паралельно, змінюється музика ... Тут, як завжди, у нас є і мікс хіп-хоп бітів, живих барабанів і рок гітар, мелодизм вокальних партій і багато технологічно нових звуків, суб-басів. Кожна пісня - як окремий саундтрек до різних сюжетів реального життя.

Запис альбому відбувався на студії «SKB Brothers». Над саундом всього альбому працював відомий європейський саунд-продюсер денс сцени Makus.

Окремо хочеться відмітити обкладинку альбому. Це наша колаборація з дуже талановитим художником v_metyk, картина якого «Проекція інклюзивного капіталізму» справила на нас велике враження і на наш погляд відображає суть альбому.

Альбом «Спичка» - це якісний продукт, готовий до вживання) » 

Green Grey напрочуд тонко відчувають музичні тенденції, їх творчість залишається актуальним вже більше двадцяти років.

Green Grey: «Музика наша релігія. Ми музику не створюємо, ми її винаходимо »

 

 

 

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024