Наступна

“Паливо” для сердець - Лісан поєднала прем’єру нової пісні з допомогою військовим

2023-12-15

Новий тренд: творчість і добрі справи! Лісан передає тепло на фронт.

15 грудня вийшла нова пісня співачки Лісан “Паливо”, що призначена для розпалювання тепла як у прямому, так і у переносному розумінні.

Це ніжна і світла пісня про кохання, що тільки зароджується. В той же час - співачка придумала ініціативу, яка зможе доставити тепло не тільки до сердець, а і подарувати його тим, хто його потребує найбільше.

Лісан згадала шкільні уроки хімії та знайшла спосіб зробити грілки в домашніх умовах, щоб згодом передати їх військовим. Співачка пропонує приєднатися до збору, щоб купити матеріали, або ж - може навчити зробити грілки вас. 

 Пісня 'Паливо' – про кохання, про перші емоції, про невловимий електричний струм, що виникає між двома людьми. Звучання віолончелі та фортепіано створює атмосферу зимового вечора, в якому хочеться зігріватись глінтвейном і обіймами. 

Камера стала очима коханого

Муд-відео до пісні знімалося в Харкові. Був холодний день на початку листопада, і новорічні студії тільки починали розвішувати декор. Мабуть, це чи не єдина студія, інтер'єр якої дійсно відповідав задуму артистки.

Камера стала очима чоловіка, через які Лісан запрошує подивитися у той романтичний вечір. Музичне відео сповнене романтики, передчуття свята, кохання та тепла. 

Лісан - Паливо (Official Video 2023)

 “В цей час, коли наближаються свята, я зрозуміла, що хочу подарувати трохи тепла тим, кому його зараз не вистачає найбільше - нашим військовим. Я знайшла, як можна зробити недорогі, але ефективні грілки, які стануть у пригоді, коли тепла не вистачає. В своєму Інстраграмі я розповідаю як їх створити, або ж там можна просто допомогти з матеріалами для їх виготовлення. “

У передноворічний час дуже хочеться вірити у дива. Пісня “Паливо” - це спосіб поринути у атмосферу свята, відчути як зароджується кохання, коли ти ще не розумієш, чи дійсно збудеться все, про що мрієш. Тим, хто вже знайшов свою половинку пісня нагадає про той час, коли ви ще не знали одне одного, коли ваше кохання було ще дуже юним, і обов'язково надихне подарувати тепло.

“Я написала її передивляючись старі фотографії з останнього мирного Нового року, коли ми всі ще не знали, що таке війна, і найголовнішими були наші особисті почуття. Мені хочеться, чтоб цей мирний, теплий та затишний світ повернувся і знову став нормою для кожного. Тому я придумала ініціативу, що допоможе дати хоча б трохи тепла людям, які цього потребують.”

В Інстаграмі артистки можна знайти рецепти грілок для військових, які легко зробити у домашніх умовах, або ж можна підтримати збір, і грілки зробить сама Лісан. Співачка розробила дизайн наліпок, якими позначає грілки, які робить власноруч, тож ті, кому вони дістануться - отримають теплі слова від артистки. Це ініціатива, яка має не тільки зігрівати в буквальному сенсі, співачка хоче підкреслити, як важливо підтримувати воїнів на фронті, бути вдячними та зберігати звʼязок. Бо іноді так важливо розуміти, що тебе чекають.

Кожна пісня Лісан - це підтримка. Людям потрібні люди, а допомогти найбільшій кількості людей можна саме через музику. Лісан вирішила, що кожна пісня буде мати в собі мету допомогти комусь пережити складні події, покращити настрій, зрозуміти щось для себе. Це музика, яка підбадьорює, допомагає випустити емоції. Лісан піднімає такі вічні теми як кохання, відносини, життя та шлях до себе.

Лісан планує випускати по одному треку в місяць, адже саме такий режим тримає в тонусі і саму співачку, і її слухачів. Вона активно веде соц мережі, прислухаючись до своєї аудиторії і підтримуючи з нею постійний контакт. 

Лісан в соціальних мережах:

Instagram:   https://instagram.com/lisan.ukraine

YouTube: www.youtube.com/@lisan-music

Facebook:  https://www.facebook.com/lisan.ukraine

TikTok: www.tiktok.com/@lisan.ukr

Слухайте пісню “Паливо”, обіймайте один одного і даруйте тепло своїм близьким: https://bfan.link/lisan-palyvo

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024