Наступна

Співачка DARA закликає всіх до перемоги у новій пісні

2022-12-23

Співачка DARA презентує сингл «Заплакала ікона». Це пісня-хроніка подій війни в Україні. Ранок «під обстрілом ворожим», «під дулом автомата дитина і її мати», «ллється кров невинних»… Артистка розповідає про події в рідній країні та закликає всіх боронити Україну та вірить у перемогу. «Світло завжди переможе темряву» – це заклик співачки до кожного.

«Я вірю в те, що світло переможе темряву. На нашій стороні правда, сила та справедливість. Окрім підтримки всього світу, наших захисників та захисниць, ЗСУ, я вірю в підтримку небесних сил нашої країни. Сингл «Заплакала ікона» – це лірична вокальна балада, в якій поп-музика переплітається з нотками життєстверджувального соулу та ритмами неошансону. Сильний жіночий вокал підсилюють гітарні рифи, що ще раз підкреслює переможний настрій пісні. Автором та композитором синглу стала Анастасія Шенк

Співачка DARA – не нове ім’я на українській сцені. Після участі в поп-колективах та сольної кар’єри у 2010-х, артистка взяла творчу паузу. Але як мисткиня не змогла не відреагувати на події в Україні, тому повернулася до музичної творчості.

«Я не можу мовчати. Я хочу кричати про війну на весь світ. За допомогою соціальних мереж, висловлювань, розмов із людьми, а також пісень. Чим більше ми будемо говорити правду будь-якими способами – тим швидше прийде перемога», – ділиться співачка.

На початку 2023 року артистка презентує кліп на пісню «Заплакала ікона», що був знятий в Києві та частково в Європі.



Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024