Наступна

Співачка Лісан представляє сингл "Лисиця”

2023-09-22

З 22 вересня на усіх музичних майданчиках можна послухати новий трек Лісан “Лисиця”.

У народних казках лисиця є символом злого розуму, хитрості, спокусливості, красномовності та спритності. Лисиця не раз прикидалася мертвою, щоб спіймати свою жертву, або виглядала безсилою, щоб зловити момент для втечі. Лисиця вона не наділена особливою силою, тому щоб їй доводиться вдатися до хитрощів, щоб зберегти життя та красиву шубку.

Часи змінилися, але лисиця все це асоціюється з жіночою красою та інтелектом. У пісні “Лисиця” Лісан співає про жінку, яка знає, чого хоче і будь-яким шляхом намагається досягти своїх цілей.

На питання про що ця пісня, Лісан відповідає:

“Відносини людей - то гра, в якій Лисиця хоче завжди бути переможницею, тому вона вдається до хитрощів, маніпуляцій та грається почуттями. Чи можна виграти у Лисиці? Варто спробувати, бо у кожного є свої слабкості. 

Чи асоціюю я себе з цією жінкою? - Мабуть, у кожній моїй пісні є частинка мене. Не скажу, що є чітка асоціація між нами, це скоріше про психологію відносин. Адже, для того, щоб утримати інтерес та накал у стосунках, треба інколи вдаватися до хитрощів.”

Це композиція у стилі поп-рок, в якій співається про небезпечні зв'язки. 

Автором пісні є сама Лісан, а гітарну партію створив та записав Максим Рой.

Сингл "Лисиця" доступний для прослуховування та завантаження на всіх провідних музичних платформах, включно з iTunes, Spotify, Apple Music, YouTube Music та іншими. https://bfan.link/lisan-lysytsya

Для отримання додаткової інформації, а також для запитів на інтерв'ю та медіа-контактів, будь ласка, звертайтесь до:

Контактна особа: Анна Переверзєва

Електронна адреса: lisan.music.ua@gmail.com

Слідкуйте за Лісан в Instagram: https://instagram.com/lisan.ukraine

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024