Наступна

Заслужений артист України, співак Володимир Дорош разом з чарівною Оленою Чукаленко представляють пісню, яка увійде до української воєнної хроніки

2022-04-27

Заслужений артист України, співак Володимир Дорош разом з чарівною Оленою Чукаленко представляють пісню, яка увійде до української воєнної хроніки, як музична класика весни 2022 року. «НЕ НАША ВЕСНА» - пісня про весну, але не ту, до якої ми звикли, щасливу та теплу, а ту, яку у нас з вами, українців, тимчасово відібрали...

Володимир записав дует з Оленою Чукаленко, молодою та чарівною зіркою, учасницею проекту "Голос Країни" 12-го сезону, талановитою вокалісткою з благородного роду ромів. 
Сповідь «НЕ НАША ВЕСНА» - це реальна трагедія кохання сьогодення. 
Діалог зі сльозами на очах, відверта розмова чоловіка та жінки про те, що вони можуть ніколи не побачитись, але кохають один одного та вірять в свою щасливу спільну долю.
"Просто мене чекай, моє серце не залишай..." - кричить душа військового, який ризикує своїм життям заради майбутнього дружини та доньки.

Слухайте «НЕ НАША ВЕСНА» на всіх стрімінгових платформах: https://bfan.link/dorosh-chukalenko-ne-nasha-vesna
Кошти від прослуховувань пісні виконавці передадуть на гуманітарні потреби, викликані військовим вторгненням росії на територію України.

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024