Наступна

“Завжди обирати себе”. DAKOOKA випустила пісню “Злива” на підтримку дівчат, які пережили чи знаходиться в аб’юзивних стосунках.

2022-11-25

“Завжди обирати себе”. DAKOOKA випустила пісню “Злива” на підтримку дівчат, які пережили чи знаходиться в аб’юзивних стосунках.
У свіжому треці “Злива” музична новаторка DAKOOKA піднімає важливу для сучасної дівчини тему — аб’юзу й токсичності в стосунках. Співачка робить це без зайвих емоцій, але при цьому потрапляючи в ціль і викликаючи переживання в тих, хто проходив подібне.

DAKOOKA:
“Стосунки з аб’юзером, думаю, можна порівняти зі зливою. Тобі боляче, холодно, іноді — просто нестерпно. Проте ти точно більше не будеш такою, як була при сонячному небі. Головне — зрозуміти, що проблема полягає не в самій тобі, навіть якщо тебе запевняють у зворотному. Це певний урок, і його завдання — зробити тебе мудрішою. І завжди обирати себе”.

Сама виконавиця й музикантка мала такий досвід у коханні. Їй вистачило сил трансформувати його у творчість, аби якомога більше дівчат зрозуміли: про це не можна мовчати.

Слухай пісню вже на всіх музичних платформах: https://bfan.link/dakooka-zliva  

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024