Наступна

Зовсім нове, динамічне звучання: українська співачка Андріана пезентувала remix на трек "Все мине"

2023-06-23

Андріана вирішила докорінно змінити своє звучання і символом цих змін стала композиція, що так і називається «Все Мине». Останніми роками у творчості співачки переважали веселі запальні пісні з балканським колоритом, але час змінився і тепер в Андріани бажання робити іншу музику, більше у поп-стилістиці.

І першим виявом цих змін стала пісня «Все Мине». Композиція вийшла наприкінці квітня, а сьогодні отримала нове звучання від знаного львівського електронного продюсера Андрія Бакуна. З ним Андріана вже плідно співпрацювала в минулому і тепер знову повертається до спільної роботи.

«Чому саме Андрій? Тут все зрозуміло. Бакун як ніхто знає, що таке сучасні тренди, яким правильним має бути звучання, щоб задовольнити смаки якомога більшої аудиторії. Він зробив сотні реміксів для багатьох артистів, тому мій вибір був наперед очевидний. Результатом задоволена повністю. Маю велике сподівання, що і радіослухачам сподобається також», — розповіла Андріана.

На те саме сподівається і автор реміксу Андрій Bakun, який називає нову роботу співачки знаковою для себе.

«З Андріаною ми працюємо вже давно. Це вже наша не перша робота, але для мене вона знакова. Андріана з балканської музики переходить на поп-сегмент, поп-сцену і, власне, ця пісня «Все Мине» є знаковою в тому плані. Вона перша. І записати, звести і зробити ремікс для мене важливо. Тому вітаю Андріану з класним треком і вітаю слухачів. Сподіваюся пісня і ремікс знайде відгук в їхніх плейлистах», — висловив сподівання Андрій Бакун.

Слухай та завантажуй на улюбленому цифровому майданчику:
https://bfan.link/andriana-vse-myne-remix

Дискографія

підписатись на новини
© 2018 - 2024