Українські барви

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Українські барви

Музичний проект «Українські Барви» - це вокально-інструментальний ансамбль, котрий був створений у Києві у 1999-му році з метою пропагування різножанрової української музичної культури. Засновником і солісткою гурту є співачка і скрипалька Оксана Стебельська STEBELSKA. Упродовж своєї творчої діяльності, квартет розбарвовує весь світ щедрою українською мелодикою та віртуозністю, професійною виконавською майстерністю. США, Канада, Греція, Франція, Німеччина, Польща, Італія, Швейцарія, Князівство Ліхтенштейн, Словенія, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Угорщина та інші країни світу, завдяки яскравим виступам колективу, відкривали для себе український колорит та знайомились з найціннішим скарбом нашого народу – його культурним спадком. Так, у 2000,2003,2004 роках були з концертами у Гарвардському та Єльському Університетах (США), виступали для ООН та ін...
Колектив - лауреат та учасник багатьох міжнародних конкурсів, фестивалів, активно концертує.
Зокрема, щорічні концерти «Щасливого Різдва» уже стали традицією і дуже очікуваною подією в Україні, бо поєднують в одному концерті різну музику за стилем, але спільну за настроєм – різдвяно-новорічну (різдвяну музику  від класики і фольклору до блюзу і джазу, колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальну музику, відомі світові різдвяні хіти).
В репертуарі колективу класична музика, український фольклор, авторські твори, музика народів світу, блюзові й джазові композиції, популярна естрадна музика,  танцювальні композиції та ін., а також багато музичних експериментів, - часто аранжування українських пісень  яскраво забарвлені рок-н-ролом, квік-степом, блюзом, сальсою, джазовими імпровізаціями чи кантрі.
У програмі українські народні та авторські пісні, тексти, інструментальна музика, класичні твори, коротенькі обрядові інсценізації і т.д. В концертних виступах усе це поєднується однією сюжетною лінією, деякими театральними ефектами і сприймається як цільне театрально-музичне дійство. З  музичним проектом «Українські Барви» можна в одному виступі почути і класичну, і фольклорну, і естрадну музику, і джаз, і неофольк, і ethno fusion.
Музиканти використовують різні акустичні  інструменти: скрипки, кларнет, акордеон, різноманітні ударні, сопілку, басова сопілку, дводенцівку, телинку, зозулю, дримбу,  банджо та інші.

В архіві ансамблю 7 CD альбомів:  «Барво-MANIA», «ЕТНО- MIX »,  «Ліщина»,  «Віночок», «Від Різдва до Різдва», «З Різдвом Христовим, з Новим Роком…», «Збірка 

Дискографія

Українські барви
Ясна зоря (Single)
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024