Час від часу

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Час від часу

Час від часу - це акустичний проект Олега Горового у жанрах інді-поп та інді-рок. Незалежна і світла, свіжа альтернативна музика. Перші пісні були написані Олегом у 2016 році, коли він жив і працював у Нью Йорку. Тоді ще не планувалось ніякого проекту, просто пару нових пісень. Його дуже вразили велич могутнього міста, а також свобода в очах людей. У міксі ще були любов і туга за Україною, сім‘єю і друзями. Під впливом цього коктейлю і були написані пісні Повітряний змій, Паперовий корабель, Нове ім‘я і Інакший світ.

Проект стартував у жовтні 2018 року, у форматі сольних виступів. Зараз до проекту вже долучаються інші музиканти. Активно ведеться запис першої повноцінної платівки.

Нещодавно стартував тур містами України, який називається “Осіннє Інді”.

Сама назва “Час від часу“ спочатку несла в собі ідею займатись акустичною творчістю час від часу - робити інколи концерти, писати інколи нові пісні і займатись цим виключно у форматі хобі. Але вже зараз це переростає в щось більше, бо люди звертають увагу на творчість. Та й розуміння самого поняття “Час від часу” набуває більш глибокого значення. Правда десь поміж рядків. Всі ми залежимо від часу.

Час від часу в твоїй голові і назавжди в твоєму серці.

Дискографія

Час від часу
Повітряний змій
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024