*ПАРА НОРМАЛЬНЫХ*

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

*ПАРА НОРМАЛЬНЫХ*

Повна історія групи «Пара Нормальних» описана в книзі «Путівник "Як стати зіркою": "Пара Нормальних"- правда, міфи і легенди». Книга-онлайн знаходиться в блозі виконавчого продюсера і директора групи, Андрія Гулика.

До першого складу групи входили Анна Добриднєва та Іван Дорн. Восени 4 жовтня 2008 група випускає свій дебютний альбом «Я придумаю happy end», який протягом місяця не сходив з 1-го місця хіт-параду «Шереметьєво-Бориспіль» на «Gala Radio», 2 тижні протримався в десятці кращих хітів на Love-радіо, більше 4 місяців був в гарячій ротації на «Русском радио» і один місяць не залишав кращу 20-ку пісень «М20» на телеканалі «М1». За рік існування колективу, пісні «Пара Нормальних» вийшли на 15 збірках у всіх країнах СНД, загальним накладом понад 500 тисяч дисків. Другий альбом «Скандал під час реклами» з'явився в квітні 2010 року.

Перший тур «Пара Нормальних» по 29 містах України пройшов на початку 2009 року, загальна кількість відвідувачів на концертах перевищило 20 тисяч осіб. Група стала відкриттям на фестивалях «Таврійські Ігри - 2008» та «Чорноморські Ігри 2008», де була відзначена дипломом. В кінці квітня 2009 року українська група успішно пройшла фінальний відбір міжнародного конкурсу «Нова хвиля - 2009» в Москві, звідки хлопці повернулися з призом від МУЗ-ТВ - їх кліп на пісню «Happy End» отримав 100 ротацій російського телеканалу.

Влітку 2010 року соліст «Пара Нормальних» Іван Дорн залишає групу. Його місце займає Артем Мєх - молодий талановитий співак і автор пісень, учасник телешоу «Фабрика Зірок 3».
«Пара Нормальних» в новому складі стала працювати над перезаписом свого репертуару з новим солістом. Першим спільним синглом Ані і Артема стала «Історія кохання», на який вони також зняли кліп, який вийшов на екрани восени 2010 року. Тоді ж група взяла участь в національному українському відборі на конкурс «Євробачення-2011».

У травні 2014 року менеджмент групи «Пара нормальних» і Артем Мех офіційно повідомили про припинення співпраці в рамках групи і про пошук нового соліста. Однак в листопаді 2016 року, після дворічної перерви, Анна Добриднєва та Артем Мєх оголосили про відновлення спільної роботи в дуеті «Пара Нормальних».

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024