Алена Жемчуг

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Алена Жемчуг

АЛЕНА ЖЕМЧУГ (ALENA ZHEMCHUG) - українська співачка, композитор, автор пісень, музичний продюсер. 

Закінчила Київське державне вище музичне училище імені Р. М. Глієра (спеціальність: музичне мистецтво, артист ансамблю); Київський національний університет культури і мистецтв (спеціальність: культурологія);  Національну академію керівних кадрів культури та мистецтв (спеціальність: менеджмент організацій).

Свої перші пісні та музику АЛЕНА ЖЕМЧУГ почала писати ще в музичній школі, де грала на скрипці та фортепіано. Артистка брала участь у багатьох музичних вокальних конкурсах, фестивалях та концертах. У 2011 році бере участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» з піснею «Hero», де стає фіналісткою національного відбіркового туру (у складі дуету «ЖЕМЧУГ»). За час роботи у дуеті АЛЕНА ЖЕМЧУГ створює такі хіти, як: «Солнце моё», «Будь ближе», «На одном дыхании», «За кохання», «Любовь с завязанными глазами», «Я бы тебя», «Не крутой», «Опять в тебя», «Я вірила» та інші.

У 2021 році АЛЕНА ЖЕМЧУГ (ALENA ZHEMCHUG) розпочинає свою сольну музичну кар’єру і презентує власну авторську пісню «КРАСА», де виступає автором музичного твору. Співачка і композитор вкладає в кожне своє творіння  частинку серця і душі.

Дискографія

Алена Жемчуг
Краса (Single)

14.05.2021
Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024