FLYING

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

FLYING

Flying — музичний колектив (Київ, Україна), що виконує авторську музику у жанрі melodic death metal.
Група утворилась у лютому 1998 року. Перший альбом «January Stars» був записаний на київської студії Unerase Records, і був виданий у форматі МС у липні 1999 року на Terroraiser Prod.
На початку 2001 року Flying у власної студії F-records записують другий альбом «A Proud Bird», який був виданий у вересні 2001року на Metalagen Records. У вересні 2002 года реліз виходить на «Союзі».
У березні 2003 року Flying виступають в Москві з Cradle Of Filth, у жовтні - в Києві з Rotting Christ.
Взимку 2004 року група в оновленому складі приступає до запису третього альбому. Запис «The Heir Of The Future» проходив в київської студії Zaglada. 1 березня 2005 року альбом виходить на Metalagen Records/Soyuz Music.
30 травня  2006 року на Moon Records спеціально для України  перевидаються альбоми «A Proud Bird» і «The Heir Of The Future» в ремастированій версії з доданой мультімедійной секцієй.
12 серпня 2006 року Flying відіграли на МНМ-Fest –VII (Євпаторія, Україна) в обоймі з Holy Moses, Dead Infection, Infliction, Incarnated, Thy Disease.
1 листопада Moon Records видає на компакт-диску ремастований перший альбом групи “January Stars”, з доданой мультімедієй у вигляді трьох концертних відео і 12-сторінковим буклетом.
2008 року гурт проводить спільні тури з Khors і Mucopus Україною, а також спільний концерт в Києві з монстрами бразильського дез-метала Krisiun.
У червні 2009 року група завершила роботу над записом свого четвертого альбому «Graceful Murder. Над зведенням і мастерингом працював легендарний гітарист Andy LaRocque (King Diamond, Death) у своїй шведської студії Sonic Train Studios, де також проходила робота над альбомами таких гуртів, як King Diamond, Evergrey, Hammerfall, In Flames, Lord Belial, Falconer, Hieronymus Bosch, Darzamat, Illwill, Novembre, Witchery и багато інших.
У липні 2009 року колектив прийняв участь у найбільшому щорічному метал-фестивалі СНД Metalheads' Misson 10, де поділила сцену з такими командами, як Cryptopsy, Epitome та ін.
У січні 2010 року на лейблі Moon Records видається альбом «Graceful Murder» (для території України).
Цього ж року група відіграє кілька концертів в Україні, також виступає в якості спеціального гостя на київському шоу групи Gods Tower.
У березні 2012 року зусіллями лейблів Total Metal Records і More Hate Production альбом Flying “Graceful Murder” перевидається: Total Metal Records представляє світовий реліз альбому через дистриб'юторскі компанії Code7/Plastic Head Distribution (Велика Британія і світ) і Twilight Distribution (США і Японія).
Після тривалої творчої паузи навесні 2017 року Flying відновлює творчу діяльність.
30 травня 2019 на лейблі Nocturnus records (Ukraine) виходить EP "Seeding Pain".
У жовтні 2021 року компанія MOON Records Ukraine підписали контракт з групою на перевидання всього бек каталогу групи (всіх альбомів) у Digital форматі (незабаром усі композиції будуть доступні для завантаження на всіх світових цифрових платформах). Також, підписано договір про видання нового релізу Flying на MOON Records Germany GmbH.

  • Виктор Озолин — вокал (1998—2011, 2017 — по сегодняшний день)
  • Максим Набоков — гитара (2002—2011, 2017 — по сегодняшний день)
  • Mike Poggione — бас (2017 — по сегодняшний день)
  • Александр Касярум — ударные (2017 — по сегодняшний день)

Дискографія

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024