Armada

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Armada

Armada — український рок-гурт з міста Слов'янськ, Донецької області, названий на честь Іспанської армади.

Гурт був створений у листопаді 1999 року чотирма музикантами: Кадим Тарасов-вокал, Алекс Таряник — бас, Андрій Малигін — гітара, Вiтaлій Таран - соло-гітара, Ігор Лященко — барабани. У тому ж році вийшов дебютний альбом гурту «5+5». У 2002 році вийшов другий альбом «Нежность», який також містить 2 відеокліпи до пісень «Атлантида» і «Я ненавижу весну». У грудні 2004 року Армада випустила альбом «SALT». 

Творчість гурту нагадує музику таких гуртів, як: Faith No More, Korn, Limp Bizkit. Також гурт записав пісню «Синій атом» про Чорнобильську АЕС (вірші на мелодію Pink Floyd), авторські права на яку безкоштовно надав Роджер Уотерс.

Жорсткі, рубані рифи разом із сухим барабанним бітом тяжіють до індастріел. Іноді гітарні рифи викликають асоціацію з фьюжн джазом, але без його інтелектуального впливу. Ось, що відбувається, коли за справу беруться талановиті музики, які грають на високому рівні.

Armada Ненавижу весну
Armada Атлантида
Armada Врагам
Armada Кока-Лока

31.03.2022

Армада — український рок-гурт з міста Слов'янськ, Донецької області, названий на честь Іспанської армади. 

Творчість гурту нагадує музику таких гуртів, як: Faith No More, Korn, Limp Bizkit.  Жорсткі, рубані рифи разом із сухим барабанним бітом тяжіють до індастріел. Іноді гітарні рифи викликають асоціацію з фьюжн джазом, але без його інтелектуального впливу. Ось, що відбувається, коли за справу беруться талановиті музики, які грають на високому рівні. 

 

 

 

 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024