ETERNAL DECLINE

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

ETERNAL DECLINE

Гурт ETERNAL DECLINE був заснований у Миколаєві в 2014 році. Після кількох місяців роботи колектив записав сингл під назвою My Somber Time's Story, який фактично став відправною точкою в діяльності колективу. Робота відрізнялася мелодійністю та потужністю ритмічних ліній.

Перший міні-альбом гурту вийшов улітку 2015 року. Для його просування група провела кілька виступів Україною. Стиль EP "Last Of Sorrows" був охарактеризований як суміш традиційного металкору з елементами транскору. Міні-альбом був удостоєний численних позитивних відгуків у низці спеціалізованих онлайн-видань та тематичних спільнот у соціальних медіаресурсах.

Наприкінці літа 2016 року виходить новий сингл під назвою "Insanity". Додатковий вокал для композиції записав вокаліст транскор-гурту EVO Дмитро Телегін. Композиція поєднала у собі потужні гітарні рифи, технічно виконані партії ударних інструментів та різноманітність вокальних ліній. Все більш помітними стають вкраплення електронної музики та схожість у звучанні з топовими командами, що грають у стилях Electronicore та Post-Hardcore. Після кількох презентацій синглу на майданчиках України колектив продовжив запис нової платівки.

6 жовтня 2017 року вийшла композиція під назвою "Rethink" - ще один сингл із другого міні-альбому гурту. Багатьма критиками була охарактеризована як одна з найагресивніших і найшвидших композицій колективу. Відзначено вдале поєднання електроніки та агресивних ритм-партій, що стало властивим звучанню ETERNAL DECLINE.

16 лютого 2018 року українська металкор-команда ETERNAL DECLINE представила свій новий реліз – платівку під назвою "Storm", яка включила 4 треки. EP витриманий у межах таких жанрових напрямів як Trancecore, Metalcore, частково Progressive metalcore.

9 жовтня 2019 року колектив випускає новий сингл під назвою "Now and Forevermore", у якому взяв участь вокаліст київського гурту The Hiraeth.

3 квітня 2020 року виходить у світ новий трек ETERNAL DECLINE під назвою "Do not Hide", в якому взяв участь вокаліст гуртів Septa та The Nietzsche Євген Тимчик.

30 травня 2020 року відбувся реліз офіційного кліпу на композицію "Do not Hide", роботу над яким вели Ігор Чебан та Костянтин Чебан.

20 вересня 2020 року було випущено трек "Bitterness of Void", в якому також взяла участь Ельвіра, вокалістка київського гурту AGHIAZMA.

14 червня 2022 року виходить інструментальна композиція "24022022", в описі якої колектив закликає співвітчизників та світову спільноту здійснювати фінансову підтримку українських сил оборони.

30 серпня 2022 року гурт випускає пісню "Буття" у співпраці з лейблом MOON RECORDS.

19 листопада 2022 року ETERNAL DECLINE у співпраці з лейблом MOON RECORDS здійснює реліз відеокліпу на пісню "Среди руин", записану спільно з виконавцем Cheban.

2 грудня 2022 року на YouTube-каналі лейбла MOON RECORDS також виходить розширена версія композиції "Среди руин".

Дискографія

ETERNAL DECLINE
Среди руин (feat. Cheban) - Single

ETERNAL DECLINE Среди руин (Ft. Cheban)

9.06.2023

"Наш гурт родом із міста-героя Миколаєва. Цей трек написаний з ідеєю, що б у такі скрутні часи спонукати людей шукати в собі вогонь, віднайти сили та міцно триматися. Бо ми українці і пишаємось цим!" - говорить соліст гурту ETERNAL DECLINE.

В скрутні часи дійсно непросто віднайти достатньо віри та сил для протистояння злу й щоденним викликам сьогодення.

Нас хочуть зламати не тільки на полі бою, а й морально.Тому учасники гурту ETERNAL DECLINE намагаються підтримати українців у своєу синглі :"Віднайди в собі той справжній вогонь, про який ти вже можливо й сам забув! Прокидайся, згадай хто ти є, дій! Тільки так матимеш шанс створити свою найвищу кристально чисту мрію".

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024