KALYANOV

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

KALYANOV

KALYANOV (справжнє ім’я Олексій Кальянов) – український артист. Пише зазвичай у стилях Pop, Pop-Rock, але до якогось конкретного стилю себе не відносить. Народився на Луганщині.

З 2015 року почав займатись створенням музики. Спочатку це були спроби у EDM музиці, потім хіп хоп біти.

З 2019 року разом з Володимиром Саньковим створили гурт «Мерсі», де Олексій відповідав за аранжування. Випускали пісні українською у стилі інді-рок та потрапляли у ротації на деякі радіостанції України. У 2021 році розпочав паралельно сольний проект. Написав декілька пісень під різними псевдонімами (Birdyvibe, МирТесен).

На початку 2023 року випустив першу пісню українською «Твоя журба» під псевдонімом KALYANOV. Є автором музики та слів пісень.

27.01.2023
P.S. Бережіть своє кохання та не давайте емоціям зруйнувати ваш маленький світ. Слухайте вже на всіх цифрових майданчиках: https://bfan.link/kalyanov-vtrachayu
13.01.2023

Персонажем цього треку являється чоловік. Його дружина та діти за кордоном, а він залишився на Батьківщині. У пісні розповідається про почуття цього чоловіка та тугу за сім'єю, у дуже близьких для кожного умовах — відсутності електроенергії. 

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024