FOKIN

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

FOKIN

Він міг стати відомим тенісистом, натомість Женя Фокін поповнив ряди популярних випускників справжньою кузні вокальних кадрів училища ім. Глієра, з якого відомий виконавець і почав свою зоряну кар'єру.

1991 рік - участь і перемога на конкурсі «Teen Wave». А вже в наступному році - лауреат популярного фестивалю «Слов'янський базар». 1994 році - вихід дебютного кліпу на пісню «Де б ти не була», за яким послідував альбом «Фокін». А після виходу дебютної платівки з'явилася ідея створення першого вітчизняного бойз-бенду. Їм стала група «Чотири королі», лідером якої виступив Женя Фокін. І хоча успіх групи був приголомшуючий, Фокін все ж впевненіше почувався у сольному виконанні.

Другий раз Женя Фокін увірвався в український шоу-бізнес із піснею «Ти поруч». Важлива подія відбулася навесні 2007 року. Пісня миттєво стала хітом і повернула Фокіну колишню популярність. А вже в липні Женя дарує шанувальникам нову пісню, яку для нього написав Дмитро Клімашенко - «В радості і в розлуці». Композиція буквально «рве» не тільки ефіри радіостанцій і телеканалів, але нещадно - серця жінчиних прихильниць. 2007-й Женя завершив, як годиться, святково: подарувавши шанувальникам «Новорічну» пісню, і кліп.

У травні 2008-го вийшов альбом «В радості і розлуки» - друга сольна платівка популярного виконавця.

Сам Фокін зараз зайнятий творчою роботою, популярний виконавець готує матеріал до нового альбому. Влітку 2016- го співак випустив пісню «Лінія долі», а в жовтні порадував композицією «Осіння любов».

У 2019 році Женя Фокін під оновленим сценічним ім'ям FOKIN випустив сингл "Magic", а у 2021 ремикс на пісню "Тільки ти".

Виходячи на сцену Женя не просто співає, він також дивує публіку своєю танцювальною пластикою, що дозволяє артисту розкрити свої справжні почуття під час виступу. Зараз Женя Фокін продовжує плідно працювати над новими піснями та знімати нові кліпи.

Сам Фокін зараз зайнятий творчою роботою, популярний виконавець готує матеріал до нового альбому. Влітку 2016- го співак випустив пісню «Лінія долі», а в жовтні порадував композицією «Осіння любов».

Дискографія

FOKIN
Віра (feat. DANOV) - Single

2.03.2023

"Viktory" - оптимістичний та енергійний танцювальний трек, що поєднує в собі елементи мелодійного хаусу та техно. Пісня має пульсуючу басову лінію, драйвові ударні та піднесені синтезаторні мелодії, які створюють відчуття ейфорії та свята. Продюсерами треку виступили DANOV та FOKIN, два талановиті артисти, відомі своїм інноваційним підходом до електронної музики.

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024