Рус

*Ri*

ОФИЦИАЛЬНЫЕ РЕСУРСЫ

*Ri*

Маргарита Смілянська - cпівачка та балерина, визнана міжнародна красуня, що володіє декількома десятками престижних титулів серед яких Mrs Europe Globe, Mrs Monaco, Beauty of Europe, Mrs Globe 4th RU, Королева світу топ 10. Співачка Ri повертається на українську музичну сцену!

Приводом для цього став, як це часто буває, незначний епізод, коли в одному з європейських клубів на модних зараз українських вечірках вона раптом почула ремікс на свій трек "Майя кам'яних джунглів", який був написаний для неї репером Серьогою. Зйомки однойменного концертного шоу були замовлені телеканалом Mtv, прем'єра з успіхом пройшла в Європі та Україні.

3 3-з років Ri займається класичним балетом, закінчила Академію балету, танцювала у різних країнах світу. Вона з'являлася на обкладинках багатьох глянцевих видань, зокрема Officiele, Elle, Playboy та інші. Ri вела яскраве світське життя у світових столицях і навіть була представлена принцу Монако. Закінчивши в Лондоні факультет дипломатії та міжнародних відносин, вона в якийсь момент несподівано перестала відвідувати світські заходи, відмовилася від роботи в ЮНЕСКО і усамітнилася в студії для роботи над новим успішним музичним проектом. Кілька років її пісні були у постійній ротації на українських та зарубіжних теле- та радіо каналах, вона була бажаною гостею найпопулярніших музичних програм та розважальних шоу.

Але потім знову зникла з радарів, присвятивши себе успішній кар'єрі в галузі бьюті-бізнесу, виграючи міжнародні конкурси краси, а згодом прийнявши запрошення стати головним хореографом конкурсу місіс Земна куля в Америці. Але колишнє кохання не забувається і ось зараз ми знову можемо почути та побачити цю яскраву артистку та її нові роботи. Welcome back home, Ri.

Слідкуйте за Ri в соцмережах: https://www.instagram.com/smelyanska_official

 

Дискографія

*Ri*
Золотії юнаки - Single

Відео

*Ri* Золотії юнаки

Новини

25.03.2024

Відома артистка Ri, творчий злет якої припав на 2000-ні роки, тріумфально повертається на українську музичну сцену. У минулому успішна модель і світська левиця, зірка професійного балету та переможниця численних конкурсів краси, Рі завжди була багатогранним талантом, раніше прикрашаючи як сторінки Playboy, так і екрани розважальних телепрограм. Маючи за плечима портфоліо зачаровуючих музичних кліпів та телевізійних виступів, Ri стала помітною фігурою в індустрії шоу-бізнесу.

Її хіт 2000-х " Майя каменных джунглей " ознаменував прорив у танцювальній музиці, поєднавши силу сучасної клубної культури з глибиною філософії нью-ейдж. Ri стала першою, хто об'єднав ці елементи в єдиний музичний шедевр. Зараз вона представляє українську версію свого хіта 2007 року " Золотії юнаки ".

Ri каже, що в музиці вона знаходить розраду, і її життя зараз наповнене сенсом, як ніколи раніше. Своїм новим синглом та відеокліпом до нього Ri запрошує слухачів приєднатися до подорожі, яка оспівує енергійність та сутність молодості. Трек обіцяє захопити серця слухачів своїми проникливими мелодіями та текстами, що спонукають до роздумів.

З її непохитною пристрастю до музики та оновленим усвідомленням цілей, Ri знову зачаровує слухачів, доводячи, що її талант не має меж. Україномовний Реліз “Золотії юнаки" знаменує собою значну подію в кар'єрі співачки.

Пісня та відео "Золотії юнаки" знаменує собою важливу сходинку в яскравій кар'єрі Ri, демонструючи її еволюцію як артистки та її незмінний вплив на музичну індустрію.

Слідкуйте за Ri в соцмережах: https://www.instagram.com/smelyanska_official

Слухайте пісню на музичних майданчиках: https://bfan.link/ri-zolotiyi-yunaki

Дивіться відео Ri «Золотії юнаки»: https://www.youtube.com/watch?v=KEI20Cz3TUk

 

Купити продукцію артиста
підписатися на новини
© 2018 - 2024 Всеі права захищені. Moon RecordsСтворено в SEOTM Digital Agency