Дорош

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Дорош

Володими Дорош - український співак, заслужений артист України, автор і виконавець пісень (українською та російською мовами), віце-президент Федерації волейболу України, президент спортивного клубу «Фаворит», член правління Всеукраїнської федерації кінного спорту.

З 2012 року Володимир Дорош сконцентрувався на музичній кар'єрі. У вересні 2012 року Володимир виступає на великому концерті оперного співака Микити Сторжева на сцені Полтавського міського будинку культури. Через кілька місяців відбувся ще один виступ Володимира на великій сцені, на творчому вечорі композитора Мирослава Скорика (лауреата Шевченківської премії, Героя України). Співак також представив свою музичну програму на сцені Івано-Франківської філармонії у супроводі камерного оркестру. Колегами по сцені того вечора стали Ігор Пилатюк (народний артист України) і скрипаль Назарій Пилатюк.

У 2013 році Володимир Дорош створює власний музичний колектив під назвою «Гармонія».

Наприкінці 2014 року був знятий музичний фільм-концерт «Осінь. 14 новел» та пройшла серія концертів на підтримку першого альбому «Там, де осінь», виданого в 2013 році Фільм отримав позитивні рецензії. У 2015 році Володимир створює власну студію звукозапису.

На церемонії нагородження переможців конкурсу народних переваг «Фаворит успіху—2016», яка відбулася в Києві 8 червня 2017 року, ДОРОШ отримує головну премію у номінації «Співак року».

У 2017 році Володимир спільно з колективом «Гармонія» завершив роботу відразу над 5-ма повноцінними альбомами: «Місiя любов», «Канадійський альбом», «В городе моем», «Новий день», «Калина».

У 2017 році на День незалежності України Володимирові Дорошу присвоєно почесне звання «Заслужений артист України».

7 листопада 2017 року на студії звукозапису «Гармонія» відбулася прем'єра 5-ти студійних платівок ДОРОШа: «Калина», «Новий день», «В місті моєму», «Канадійський альбом», «Місiя Любов». Цей факт зафіксований представниками Книги рекордів України в категорії «Найбільша кількість альбомів, випущених одночасно»

Дискографія

Дорош
Не наша весна (feat. Олена Чукаленко)

Дорош Не наша весна

27.04.2022

Заслужений артист України, співак Володимир Дорош разом з чарівною Оленою Чукаленко представляють пісню, яка увійде до української воєнної хроніки, як музична класика весни 2022 року. «НЕ НАША ВЕСНА» - пісня про весну, але не ту, до якої ми звикли, щасливу та теплу, а ту, яку у нас з вами, українців, тимчасово відібрали...

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024