PODZEM

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

PODZEM

Група PODZEM, після тривалої роботи над своїм стартом, випускають дебютний реліз в складі 7 атмосферних треків. Складається враження, що перед нами симбіоз музики та тексту, який склався інтуїтивно - на скільки легко і чітко все сприймається. Але, нехай вас це не обманює, адже музиканти професіонали своєї справи і створювали альбом протягом трьох років, випереджаючи наш час.

Кожен трек - це добре продуманий текст, що гармонує з міксовий музикою, при цьому він залишається абстрактним посилом енергії. У текстах пісень немає конкретної "сюжетної лінії", всі вони є обривками почуттів і пережитих емоцій.

Про своє творіння вокаліст PODZEMа Дмитро каже, що альбом пронизаний думками, загадками, звуками стародавніх навчань самураїв і образів: «Для мене кожна пісня як "кімната", в якій все повинно бути на своєму місці. Якщо хочете, це квест-кімната, де потрібно розгадати ряд загадок, що б вийти з неї ... Так і з нашими треками, ти "заходиш в кімнату" і все починається".

Дискографія

PODZEM
Ультрасветовая волна (Single)

17.03.2023

Іще одна пісня в скарбничку бойових маршів на славу ЗСУ.
Чути як сурми кличуть воїнів підняти списи у небо, бо знову супостат топче наші поля. Од же прийшла пора ставити плечем до плеча, і йти в переможний бій. Заженемо дракона назад до своїх печер і болот! Не віддамо ні дюйма своєї землі!

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024