Ester

ОФІЦІЙНІ РЕСУРСИ

Ester

ESTER – нове ім`я на українському естрадному небосхилі. Неймовірно талановита тендітна білявка з бездонними очима та неповторним тембром голосу, за дуже короткий час вже змогла підкорити серця великої кількості шанувальників.

Сьогодні, коли естрадний світ перенасичений майже однаковими комерційними проектами, мета яких – лише слава та популярність хоча б на короткий час, ESTER просто не могла не з`явитись. Та, якби вона не з`явилася, її варто було би, принаймні, вигадати! Чому – спитаєте ви? Та тому, що жодна  мода не може відмінити простого й непорушного правила: світом володіють справжня Музика й справжнє Кохання.

ESTER  з дитинства мріяла стати співачкою. Майбутня зірка народилася у Франції, й, напевно, нині вже була би відомою французькою співачкою, але життя внесло свої корективи у плани та мрії. Батьки ESTER переїхали до України, що змінило не тільки життя, а й, навіть її ім`я . Родина подумала, що дівчинці буде важко з таким досить екзотичним для України їм`ям, і ESTER перетворилася на Анну. Але й ставши Анною, вона не покинула свою мрію, й наполегливо займалася танцями та співом.  Кілька років потому, Анні довелося повернутися на деякий час до Парижа. На той час юна красуня досягла успіху у кар’єрі фото моделі й виборола право стати обличчям однієї з найвідоміших французьких компаній. Хто знає, яких висот  могла би досягнути у якості фото моделі дівчина, якій відомі промоутери пророкували великий успіх. Та Аня, по закінченні контракту, повернулася до України, де вирішила розпочати музичну кар’єру. Перш за все, талановита співачка повернула собі справжнє ім`я , й записала кілька музичних треків, які одразу знайшли своїх прихильників.

Сьогодні ESTER працює над створенням великої сольної програми, співпрацює з відомими українськими та зарубіжними авторами, та займається зйомками відео кліпу. 

ЇЇ музика - надзвичайно ніжна, тендітна й легка, несе у собі особливе світло, яке просто випромінює сама співачка.

ESTER  багато гастролює, приймає активну участь у благодійних заходах, та заходах, спрямованих на розвиток культури та мистецтва, й, навіть, сама нерідко є організатором цікавих заходів для дітей.

ESTER –  справжня музика з краплинкою Дива.

Дискографія

Ester
Svet (Single)

Придбати продукцію артиста
підписатись на новини
© 2018 - 2024